Published On: lun, feb. 11th, 2019

Corneliu Ștefan, deputat PSD: ”Suntem hotărâți să ne implicăm într-o bătălie extrem de puternică pentru anul electoral 2019”

Deputatul PSD, Corneliu Ștefan, președinte executiv  al Organizației PSD Dâmbovița a declarat în ultima conferință de presă a social democraților, faptul că echipa de la nivelul județului este pregătită să înceapă întâlnirile în teritoriu, dar și lupta politică pentru anul electoral 2019. 

Corneliu Ștefan a punctat cea mai recentă soluționare, legată de infrastructura rutieră din județul Dâmbovița și anume, lărgirea la patru benzi a tronsonului Bâldana – Târgovişte (44,13 km) şi modernizarea sectorului Târgovişte – Moroeni – Sinaia (58,86 km), proiect care se află scos la licitația de atribuire a execuției de lucrări.

”De astăzi, Organizația PSD Dâmbovița va porni motoarele la maxim, iar începând cu data de 15 februarie vom avea întâlniri în fiecare localitate, și ne vom întâlni cu simpatizanții și cu activul de partid. După trei luni de când Organizația PSD Dâmbovița a trecut prin anumite zbateri, cred că astăzi este momentul în care s-a pus punct anumitor nelămuriri, și suntem hotărâți să ne implicăm într-o bătălie extrem de puternică pentru anul electoral 2019, în care vom avea două bătălii importante: alegerile europarlamnetare și alegerile prezidențiale.

Din punct de vedere administrativ și al bugetului de stat al anului 2019, cred că este o premieră în județul Dâmbovița, când cele două drumuri naționale de impact major pentru județul nostru se găsesc în planul bugetului.

În ultimii 29 de ani, toate guvernele și-au asumat cele două drumuri și astăzi, după 12 ani, DN 7 Bâldana- Titu este un drum național în curs de contestație privind licitația publică și sperăm să fie finalizată cât mai repede și DN 71 Bâldana- Târgoviște- Sinaia se află în sistemul de achiziții publice.” a spus Corneliu Ștefan în conferința de presă de a la sediul PSD Dâmbovița.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It