Published On: Dum, apr. 3rd, 2016

Cristian Stan: ”Intalnirile cu cetatenii continua!”

cartier

Cristian Stan, primarul interimar al Municipiului Târgoviște și-a propus ca împreună cu președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, să realizeze o serie de întâlniri în cartierele din oraș pentru a discuta cu oamenii despre nevoile și problemele care îi apasă.

Astăzi a avut loc o întâlnire în microraionul nr. 9, zona parcului Așchiuță, acolo unde anul trecut Primăria Târgoviște a realizat un teren de sport multifunctional.

”Intalnirile cu cetatenii continua! Si de data aceasta intalnirea a fost foarte utila, atat pentru cetateni cat si pentru administratie. Dupa ce anul trecut in aceasta zona am realizat lucrari de reabilitare a parcarilor, amenajare a locurilor de joaca, a iluminatului public, a aleilor pietonale, ne propunem ca si in acest an sa mentinem ritmul, astfel incat cartierul sa beneficieze de o infrastructura stradala, educationala si de petrecere a timpului liber la standarde europene. Pe zona educationala as mentiona, cu titlu de exemplu, lucrarile de reabilitare, modernizare si extindere care se vor realiza, pe fonduri europene, la Scoala nr. 8 “Mihai Viteazul”a declarat Cristian Stan pe pagina personală de facebook.

Pentru mai multe informații referitoare la proiectele de viitor ale primarului interimar, Cristian Stan si ale Primariei Tărgoviște, vă invităm să citiți un interviu acordat în exclusivitate pentru Oficial Media.

INTERVIU-CRISTIAN-STAN-OFICIAL-MEDIA-1024x684CRISTIAN STAN: ”Să uiți de nevoile tale, să te dedici total activității pentru care ai fost desemnat” – Un amplu interviu cu actualul primar interimar al municipiului Targoviste

 

 

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Perfect Body – Suplimente nutritive Targoviste

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It