: miercuri 11 ianuarie 2017

Cristian Stan: ”Vom continua atât cât este nevoie să deszapezim orașul”

OFICIAL MEDIA

Primăria Târgoviște este alături de cetățeni și se implică activ în deszapezirea străzilor care se află sub condițiile meteo de plină iarnă. Nu doar traficul are nevoie de ajutor, ci și oamenii care sunt mai puțin norocoși să aibă parte în aceste zile de o casă și o masă caldă. Din păcate, deși eforturile primăriei și dorința de a ajuta, există, nu toții oamenii străzii au primit mâna întinsă de a sta în zilele și nopțile geroase, într-unul din centrele sociale pe care Primăria Târgoviște le gestionează împreună cu Direcția de Asistență Socială.

Primarul orașului, Daniel Cristian Stan, alături de viceprimarul Cosmin Bozieru si directorul Direcției de Asistență Socială, Marcela Iordache, au ținut astăzi o conferință de presă la Centrul Social Sfânta Maria, din Târgoviște prin care au informat cetățenii despre ultimele demersuri pe care le-au realizat având în vedere condițiile meteo nefavorabile.

Ne aflăm la Centrul Sfânta Maria, unul dintre centrele de urgență ale Primăriei Municipiului Târgoviște, pe care Direcția de Asistență Socială a Primăriei le administrează. În această perioadă am identificat persoanele fără adăpost. Din păcate foarte mulți refuză ajutorul pe care Primăria îl oferă. Azi noapte am avut patru persoane pe care le-am preluat: de la spital, una de la ISU iar cealaltă a venit singură la Centrul de Asistență Socială Speranța.
Referitor la codul glaben de zăpezi și viscol, acționăm de azi-noapte în Municipiul Tărgoviște; am început cu străzile principale, acționăm în continuare cu 20 de utilaje (cu lamă, cisterne). Sunt 150 de oameni la datorie pe străzi. Vom continua atât cât este nevoie să dezăpezim orașul. În ultimele ore am intrat și în cartiere pentru că vrem să asigurăm accesul oamenilor dinspre parcări înspre străzile principale, că să poată ajunge acolo unde au nevoie. Deși astăzi la prânz se vor opri ninsorile, săptâmâna viitoare sunt așteptate la Târgoviște trei zile de ninsori abundente. Vom avea o activitate intensă din acest punct de vedere. (Daniel Cristian Stan)

 

Edilul orașului ne-a mai informat că sunt zone unde se acționează exclusiv manual din cauza faptului că străzile sunt foarte înguste ( strada Horea, Cloșca, Crișan, Iazului, Morilor, zona Sagricom). Pe lângă cei 150 de oameni este implicat și personalul voluntar (20-25 de oameni) de la Serviciul de Situații de Urgență. Atfel, în următorele ore va continua activitatea de deszapezire, precum si distribuirea de ceai cald atât în centrul orașului, cât și la centrele sociale.

 

Citește și:

VIDEO-POLIȚIA LOCALĂ TĂRGOVISTE: Oamenii străzii refuză adăpostul!

Citeste si ...

OFICIAL MEDIA

Vino alaturi de echipa ATS! Vezi toate locurile de munca disponibile

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

INTERNATIONAL PRESS AGENCY

OFICIAL MEDIA

ULTIMELE STIRI OFICIAL MEDIA

Viorel Toma pe simezele Muzeului de Artă Timişoara

februarie 23, 2017, Comentariile sunt închise pentru Viorel Toma pe simezele Muzeului de Artă Timişoara

Sistemul obliga să rămână în țară studenții care sunt pe locuri bugetate?

februarie 23, 2017, Comentariile sunt închise pentru Sistemul obliga să rămână în țară studenții care sunt pe locuri bugetate?

Baschet. CSM Târgovişte, învingătoare în duelul cu Universitatea Cluj

februarie 23, 2017, Comentariile sunt închise pentru Baschet. CSM Târgovişte, învingătoare în duelul cu Universitatea Cluj

Adrian Țuțuianu: ”Rovana Plumb va deschide mitingul. Estimăm peste 10.000 de oameni”

februarie 23, 2017, Comentariile sunt închise pentru Adrian Țuțuianu: ”Rovana Plumb va deschide mitingul. Estimăm peste 10.000 de oameni”

Rovana Plumb, secretar de stat și ministru în ultimele guverne PSD. Propunerile pentru patru portofolii se află pe masa președintelui Iohannis.

februarie 23, 2017, Comentariile sunt închise pentru Rovana Plumb, secretar de stat și ministru în ultimele guverne PSD. Propunerile pentru patru portofolii se află pe masa președintelui Iohannis.

Dragobetele sarbatorit la Biblioteca Judeteana Dambovita

februarie 23, 2017, Comentariile sunt închise pentru Dragobetele sarbatorit la Biblioteca Judeteana Dambovita

PERCHEZITII pentru contrabanda in Dambovita, Arges si Suceava

februarie 23, 2017, Comentariile sunt închise pentru PERCHEZITII pentru contrabanda in Dambovita, Arges si Suceava

Prognoza METEO pentru 23, 24 si 25 februarie

februarie 23, 2017, Comentariile sunt închise pentru Prognoza METEO pentru 23, 24 si 25 februarie

Horoscop 23 februarie 2017. Leii au nevoie de odihna

februarie 23, 2017, Comentariile sunt închise pentru Horoscop 23 februarie 2017. Leii au nevoie de odihna

Chindia Târgovişte şi-a dorit doi jucători de la Steaua

februarie 22, 2017, Comentariile sunt închise pentru Chindia Târgovişte şi-a dorit doi jucători de la Steaua

ASU Poli Timişoara în Liga a II – a, cu noi achiziţii

februarie 22, 2017, Comentariile sunt închise pentru ASU Poli Timişoara în Liga a II – a, cu noi achiziţii

Actiuni ale jandarmilor pentru combaterea furturilor de material lemnos in Dambovita

februarie 22, 2017, Comentariile sunt închise pentru Actiuni ale jandarmilor pentru combaterea furturilor de material lemnos in Dambovita

Povestea maestrului si cele trei incercari

februarie 22, 2017, Comentariile sunt închise pentru Povestea maestrului si cele trei incercari

OMRAAM AIVANHOV: Când suferiți, să nu îi cereți Domnului să vă elibereze de suferință

februarie 22, 2017, Comentariile sunt închise pentru OMRAAM AIVANHOV: Când suferiți, să nu îi cereți Domnului să vă elibereze de suferință

Horoscop 22 februarie 2017. Balantele primesc vesti bune

februarie 22, 2017, Comentariile sunt închise pentru Horoscop 22 februarie 2017. Balantele primesc vesti bune

COPYRIGHT

Colectivul redactional, conducerea ziarului OFICIAL MEDIA, precum si cea a GRUPULUI MEDIA SINGUR, nu isi asuma responsabilitatea pentru materialele publicistice care nu respecta legea copyright-ului.
Autorul unui articol dat publicitatii, are obligatia sa respecte legea dreptului de autor si raspunde juridic in cazul incalcarii acesteia.
Supervizarea din partea echipei Oficial Media se desfasoara doar pe zona de corectura ortografica.

Director OFICIAL MEDIA,
Cristi Iordache