Published On: vin, feb. 23rd, 2018

Crizantema de Argint primește sprijinul primăriei si al Teatrului Tony Bulandra din Târgoviște

Primăria Muncipiului Târgoviște alături de Teatrul Municipal Tony Bulandra se implică în organizarea celei de-a XXII-a ediții a Festivalului Concurs de Creație și Interpretare a Romanței „Crizantema de Argint”, ce are loc la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, Chișinău, în zilele de 23, 24 și 25 februarie 2018., potrivit unui comunicat de presă din partea Teatrului Tony Bulandra Târgoviște.

Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni și Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, împreună cu Uniunea Muzicienilor din Moldova și Primăria Municipiului Chișinău fac acest eveniment posibil an de an, iar cele două instituții târgoviștene asigură câteva dintre premiile ce se vor acorda la această ediție.

„Romanța ne unește” este motto-ul sub care mari personalități ale muzicii se adună pentru un regal al portativului și al tradiției.

Din partea Târgoviștei este prezentă la Chișinău Alina Mavrodin-Vasiliu, director artistic al surorii mai mari – „Crizantema de Aur”, ce are loc la Târgoviște de 50 de ani încoace.
Îi urăm „Crizantemei de Argint” să ajungă să dubleze numărul ediției actuale… deci viață lungă Romanței, sărbătorită de romantici, și nu numai, în preajma și în ziua de Dragobete!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Perfect Body – Suplimente nutritive Targoviste