sâm. feb. 22nd, 2020

Crucea Roșie Dâmbovița ne ajută să învingem frigul cu un ceai. Vezi punctele de distribuție!!

 Datorita temperaturilor scazute din ultima perioada, incepand cu data de 27.02.2018 Filiala de Cruce Rosie Dambovita alaturi de Primaria Municipiului Targoviste- Directia de Asistenta Sociala este alaturi de cetatenii din Targoviste prin reluarea Campaniei de distributie ceai sub denumirea “Impreuna invingem frigul”, informează Crucea Roșie Dâmbovița.

Pe langa puncutul traditional de distributie de la nivelul sediului Filialei de Cruce Rosie Dambovita din str. A. I. Cuza nr 1, au fost instalate patru puncte distributie ceai in zone aglomerate din Municipiului Targoviste, respectiv Platoul Prefecturii, Piata Baratiei, Piata Aurora si Piata 1 Mai unde se va proceda la distributie in intervalul orar 9,00- 16,00.

Datorita temperaturilor scazute s-au constituit mai multe serii de lucru pentru voluntarii Filialei de Cruce Rosie Dambovita, respectiv Seria I- orele 10,00-12,00, Seria II- 12,00- 14,00, Seria III – 14,00-16,00.
Distributia se va continua pe toata perioada de atentionare cod de temperatura scazuta in corturi utilizandu-se marmite si pahare de unica folosinta.

Actiunea este realizata in parteneriat cu Primaria Municipiului Targoviste- Directia de Asistenta Sociala, care prepara ceaiul la nivelul Cantinei din cadrul Directiei de Asistenta Sociala Targoviste si pune la dispozitie pahare de unica folosinta.

Numar de beneficiari in doua zile: aprox. 400.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments