Published On: Dum, aug. 19th, 2018

Cum să stai ca prostul în drum cu Fany

FANY, firmă de transport din Cluj, ce transporta persoane de la Timişoara spre mai multe destinaţii, printre care şi Bistriţa.

Maşina ce pleacă din Timişoara la ora 10,00 , pe o distanţă destul de lungă, unde pasagerii ce se îmbarcă îşi doresc cu siguranţă să ajungă cu bine la destinaţie . în bune condiţii şi fără nervi, dar şi fără surprize.

Uneori ţi se oferă SURPRIZE, SURPRIZE,…..fără să vrei.

Aşa s-a întâmplat şi cu maşina de ora zece ce a plecat din autogara Imposer, vineri 16.08.2018, şi a ajuns în staţia Dumbrava, înainte de Făget cu câţiva kilometrii, de unde a refuzat să mai plece. Autocarul plin, cu peste 40 locuri ocupate, majoritatea călătorilor călătortind pe distanţe lungi, Alba, Cluj, Bistriţa, Prundu.

Firma de transport din Cluj. Şoferul dă din umeri că nu are ce să-i facă. Afară, peste 32 grade. Fără umbră, fără apă, fără aer condiţionat. Căldură toridă, pe marginea şoselei, dar şi fără autobuz de schimb, dar şi fără asistenţă tehnică. De la firmă nu răspunde nimeni. Patronul la iarbă verde, că îl doare, unde….???, numai el ştie de călători. Plăteşti biletul, nuâţi mai dă nimeni banii, şi aştepţi ca prostul pe marginea drumului pentru ca Autoritatea Rutieră, dă autorizaţii de transport firmelor ce cumpără rable second-hand, pentru că acestea să te lase ca pe prost pe marginea drumului.

Aşa că norocul aşteptării a fost că a existat la puţin tim (2 ore de stat în soare), cu o altă firmă de transport, care a plecat supraîncărcată, cu dublu pasageri, dar şi dublu preţ, fiindcă erai nevoit să scoţi şi acolo bilet.

Cine  trage la răspundere indiferenţa, indiferenţei faţă de pasageri???

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It