Published On: mie, mai 29th, 2019

Cum sărbătorim 1 IUNIE 2019 la Târgoviște! Evenimente și program

UPDATE 1 iunie 2019, ora 09.20 – Dragi copii si parinti, deschiderea oficială a Festivalului AnimaȚIE va avea loc astazi, de la ora 11.30 la Casa Sindicatelor. Vremea nu ne permite să ne jucăm pe afară! Vă așteptăm, cu mic cu mare, să ne bucurăm de cea mai importantă zi a copilariei – 1 IUNIE!

Ziua Internațională a Copilului va fi prilej de bucurie atât pentru cei mici, cât și pentru părinți sau bunici. Primăria Municipiului Târgoviște organizează, prin Teatrul Tony Bulandra și Complexul Turistic de Natație din Târgoviște, o serie de activități care mai de care mai interesante.

Astfel, în perioada 1-2 iunie, în intervalul orar 10.30 – 19.30, în Piața Mihai Viteazul din Târgoviște, va avea loc „Festivalul AnimaȚIE”. Vor fi organizate ateliere de joacă și creație, concursuri pentru copii, spectacole de teatru și de dans oferite de trupe din Târgoviște, Ploiești și Râmnicu Vâlcea.

De asemenea, Complexul Turistic de Natație din Târgoviște a pregătit evenimentul „1 iunie Multi Sport” care se va derula sâmbătă, 1 iunie, în intervalul orar 09.00 – 15.00. Sute de iubitori ai sportului vor fi angrenați în competiții de înot, tenis, minifotbal, judo, karate, lupte, baschet, volei și box.

Tot sâmbătă, 1 iunie, la ora 10.30, va fi deschis și noul loc de joacă din Microraionul V din Târgoviște, potrivit unui comunicat de presă.

AFLĂ PROGRAMELE EVENIMENTELOR:

Festivalul AnimaȚIE

1 iunie Multi Sport

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It