Published On: Dum, feb. 18th, 2018

Cum va fi VREMEA in intervalul 18 – 19 februarie

Cum va fi VREMEA pentru 18 si 19 februarie

Duminică (18 februarie)

Vremea va fi în general închisã, iar valorile termice se vor situa în jurul celor normale la aceastã datã. În prima parte a intervalului vor fi precipitaţii sub formã de ninsoare la munte şi în Maramureş, mai ales sub formã de ninsoare în Transilvania şi Moldova, mixte în Crişana şi predominant sub formã de ploaie în Banat şi pe arii restrânse în celelalte regiuni.

În cea de a doua parte a intervalului, temporar, precipitaţii se vor semnala în jumãtatea de sud-est a ţãrii, astfel: ninsori în zona montanã, îndeosebi ninsori în Transilvania şi Moldova şi mixte în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane, iar noaptea local în sudul Moldovei şi Muntenia. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 grad în jumãtatea de nord a Moldovei şi 7 grade în Lunca Dunãrii, iar cele minime se vor situa între -7 şi 3 grade, cu cele mai scãzute valori în Maramureş. Izolat va fi ceaţã.

Luni (19 februarie)

Valorile termice se vor menţine în jurul mediilor multianuale specifice acestei date. Cerul va fi mai mult noros. Se vor semnala precipitaţii la munte, în regiunile sud-vestice, sudice şi izolat în restul teritoriului. Acestea vor fi sub formã de ninsoare în zonele de deal şi montane şi mixte în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte şi local în sudul Banatului, Oltenia, Muntenia şi Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 şi 7 grade, iar cele minime, în general, între -8 şi 2 grade, cu cele mai coborâte valori în nordul Moldovei.

foto credit: Vilciu Tibi

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Perfect Body – Suplimente nutritive Targoviste