Published On: sâm, apr. 30th, 2016

Cum va fi vremea în noaptea de Înviere și în ziua de Paște

vremea_inviere_paste_78986700VREMEA SÂMBĂTĂ

Sâmbătă, doar în partea de nord şi nord-est a ţării vremea va fi răcoroasă, astfel că la nivelul întregii ţări temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 şi 20 de grade, cu cele mai mari valori în zonele de câmpie din jumătatea sudică a ţării, izolat poate 21 de grade în Lunca Dunării, conform Realitatea TV.

Pe parcursul zilei, înnorările se vor accentua temporar, astfel că spre seară și în noaptea de Înviere este posibil să plouă, local, în Maramures, Transilvania, Moldova, la munte şi în dealurile  din sud şi pe arii restrânse în restul țării. Izolat, mai ales în zona Carpatilor Orientali acumula 15…20 l/mp.

Bucureştenii au sâmbătă parte de ceva nori, ploi şi 19…20 de grade la amiază.

VREMEA DE PAȘTE (1 MAI)

În prima zi de Paşte, vremea se încălzeşte uşor, astfel că temperaturile maxime trec de 16 grade în toată ţara şi ajung la 22 de grade la Giurgiu.

Cerul va fi variabil cu înnorări temporare mai ales în zonele deluroase şi montane, dar şi în nord-estul ţării, unde după orele prânzului, local, vor cădea ploi de scurtă durată. Vântul se va intensifica spre seară în sudul Banatului.

În Bucureşti, ziua se anunţă frumoasă cu aproximativ 21 de grade la amiază şi soare. Ceva mai mulţi nori dimineaţă, însă probabilitatea de ploaie va fi redusă.

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Perfect Body – Suplimente nutritive Targoviste

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It