Published On: Dum, mai 27th, 2018

Cum va fi VREMEA pe 27 și 28 mai 2018

Cum va fi VREMEA pe 27 și 28 mai 2018.  ”Manifestările de instabilitate atmosferică mai pronunțată sunt fenomene ce durează intervale scurte de timp. În restul zilei, oriunde în țară, câteva ore de soare îi vor bucura pe cei din zonă. Din păcate, în special în zonele montane și cele submontane, sâmbătă și-n sud-estul țării, vor fi ploi de vară cu tunete și fulgere.

În zona de munte, ploaia va fi ceva mai intensă, dar oricum fenomenele nu durează mai mult de o oră și jumătate, două ore în cursul după – amiezelor. În restul timpului va fi vreme bună, temperaturile urcă la valori de peste 25 de grade în cea mai mare parte a țării, chiar și-n stațiunile montane situate între 1000 și 1.500 de metri vor fi temperaturi de 20 de grade.

ANM, prognoza meteo. Vremea de Rusalii, 27 – 28 mai 2018  Pentru zona litoralului, un regim termic mai ponderat, cu un vânt care va deveni moderat și va sufla dinspre mare, astfel încât temperaturile se vor opri la 23 – 24 de grade, temperaturi destul de plăcute, având în vedere că suntem încă în luna mai, chiar dacă vor fi pasaje noroase probabilitate de ploaie rămâne redusă, pentru luni vor fi temperaturi mai ridicate cu pasaje însorite mai multe ore din zi” a spus meteorologul ANM Teodora Cumpănașu, la Antena 3.

dcnews.ro

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos