Published On: lun, apr. 2nd, 2018

Cum va fi VREMEA pentru 2, 3 si 4 aprilie

 

Cum va fi VREMEA pentru 2, 3 si 4 aprilie. Prognoza meteo anunţă că cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, iar pe arii restrânse va ploua slab, mai ales în regiunile nordice, estice şi centrale, informează ANM.

În nordul şi centrul ţării cerul va fi temporar noros şi local va ploua în general slab cantitativ. În zona montană precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare şi în special în Carpaţii Orientali se va depune strat nou de zăpadă. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar condiţiile de ploaie reduse. Vântul va continua să prezinte intensificări în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele sudice şi centrale, cu viteze de peste 45…55 km/h, iar la munte, în general, de 55…65 km/h. La altitudini de peste 1500 m rafalele vor depăşi 80…100 km/h. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 0 şi 8 grade. Izolat, în zonele joase de relief, va fi ceaţă.

Vremea 2 aprilie 2018 în ţară

Luni, vremea va fi vântoasă pe parcursul zilei în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în prima parte a intervalului, când pe arii restrânse va ploua slab, mai ales în regiunile nordice, estice şi centrale. La munte, în special pe creste, vor mai fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor. Viteze mai mari vor fi în sud şi în centru, unde se vor depăşi 45…55 km/h, în cea mai mare parte a zonei de munte, în general de 55…65 km/h, iar la altitudini de peste 1500 m rafalele vor trece de 80…100 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 şi 17 grade, iar cele minime se vor situa între -6 şi 6 grade, cu cele mai coborâte valori în depresiunile din estul Transilvaniei şi cele mai ridicate pe litoral. Dimineaţa, dar mai ales noaptea, în zonele joase de relief, izolat, se va semnala ceaţă. În nordul, nord-estul, centrul ţării, precum şi în zonele deluroase din restul teritoriului pe arii restrânse se va forma brumă. Presiunea atmosferica va creşte accentuat.

Cum va fi VREMEA pentru 2, 3 si 4 aprilie. Prognoza meteo pe 3 aprilie 2018

Marti, vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări pe parcursul zilei în Banat, Crişana, Maramureş, Moldova, Dobrogea şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 grade în nordul litoralului şi 21 de grade în Dealurile de Vest. Temperaturile minime vor avea valori de la -4…-3 grade în estul Transilvaniei, până la 10…11 grade în dealurile din Banat şi Crişana. Dimineaţa şi noaptea în zonele joase de relief pe arii restrânse va fi ceaţă, iar în depresiuni se va forma brumă. Presiunea atmosferica va scădea uşor.

Prognoza meteo pe 4 aprilie 2018

Miercuri, vremea va fi în general frumoasă şi caldă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări în a doua parte a intervalului în vest şi nord-vest, precum şi la munte, unde izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sud-est şi în zona înaltă de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 grade în Delta Dunării şi 23 de grade în Dealurile de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 1 şi 11 grade, cu cele mai scăzute valori în estul Transilvaniei. Dimineaţa şi noaptea pe arii restrânse în zonele joase de relief va fi ceaţă.

Cum va fi în vremea Bucureşti pe 2 aprilie

  • Luni: Temperatura maximă va fi de 15…16 grade, iar cea minimă de 2…3 grade, mai coborâtă în zona preorăşenească spre 0…1 grad
  • Marţi: Temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă de 4…6 grade. Noaptea vor fi condiţii de ceaţă
  • Miercuri: Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 7 grade

Cum va fi vremea la munte pe 2 aprilie

Luni, la munte vremea va fi vântoasă pe parcursul zilei. Cerul va avea înnorări temporare în prima parte a intervalului, când local se vor semnala precipitaţii. Va ploua, iar mai ales pe creste vor mai fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va avea intensificări susţinute, cu viteze în general de 55…65 km/h, iar la altitudini de peste 1500 m rafalele vor depăşi de 80…100 km/h. Temperatura aerului va marca o scădere uşoară faţă de ziua precedentă.

Cum va fi vremea în Europa

Cerul va avea înnorări şi local vor fi precipitaţii sub formă de ploaie în estul şi sud-estul Europei, dar şi în vest şi în sud-vestul extrem şi ploaie, lapoviţă şi ninsoare în nord-est şi în extremitatea de nord-vest. Doar pe suprafeţe mici vor fi cantităţi de apă mai mari de 15 l/mp. În restul continentului, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, iar precipitaţii slabe se vor semnala cu totul izolat. Vântul va avea intensificări în regiunile vestice şi sud-vestice, dar şi în cele estice, central-estice şi de nord-est, cu viteze ce vor depăşi local 50 km/h, iar izolat 70 km/h. Temperaturile vor marca o creştere faţă de ziua precedentă în vestul, centrul şi sudul Europei, vor scădea în zonele situate la nord şi vest de Marea Neagră, iar în rest, nu se vor modifica semnificativ.

Ora la care răsare şi apune soarele

Soarele răsare: 6:55 Soarele apune: 19:49

Presiunea atmosferică: 769 mmHg

Viteza vântului:   60 km/h (S-V)

observator.tv

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex