sâm. dec. 14th, 2019

Oficial Media

Stiri, evenimente, opinii, atitudine

Cupa Chindia la baschet masculin, categoriile U15 și U16 a primit finanțare din bugetul local

Cupa Chindia la baschet masculin. Consiliul Local Municipal Târgovişte întrunit în şedinţă ordinară, în data de 28.08.2018 a aprobat proiectul de HOTĂRÂRE privind aprobarea Acordului de parteneriat dintre Municipiul Târgovişte și Clubul Sportiv Școlar Târgoviște pentru organizarea „Cupei Chindia” la baschet masculin , categoriile U15 și U16, în perioada 31 august-2 septembrie 2018.

Finanțarea este de la bugetul local în valoare de 5.000 lei, bani care se vor folosi pentru organizarea evenimentului şi premierea sportivilor.

La acest turneu internațional vor participa opt echipe, împărțite pe două categorii de vârstă: U16 și U15. La categoria U15 vor concura CSȘ Târgoviște, Sevlar Ploiești, LPS Pitești și Al Wahda Abu Dhabi, în timp ce la U16 vor lupta CSȘ Târgoviște, echipa orașului Târgoviște din Bulgaria, LPS Pitești și Al Wahda Abu Dhabi.

„Este prima ediție a Cupei Chindia la baschet masculin, turneu care se desfășoară pe 31 august și 1 septembrie. Se concurează la U15 și U16, vor participa opt echipe. Oaspeții noștri din Emiratele Arabe Unite au venit de duminică, participăm la un camp comun de pregătire, cu două antrenamente pe zi, lucrăm și în comun, dar și individual. Dorim să ne dezvoltăm relațiile externe, iar acest turneu să crească experiența de joc a sportivilor. Oaspeții din Emiratele Arabe și Bulgaria ne vor primi în decembrie sau ianuarie, ne bazăm pe reciprocitate. Este o experiență utilă și o motivație în plus pentru noi”, a transmis Cătălin Tănase, directorul Clubului Sportiv Școlar Târgoviște.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments