Published On: vin, iun. 22nd, 2018

Cupa „Gladiatorii albaştri” organizată de jandarmii timişoreni

La începutul acestei săptămâni, la sediul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timişoara a avut loc festivitatea de premiere a câştigătorilor primei ediţii a Cupei „Gladiatorii albaştri”.

Competiţia s-a desfăşurat pe echipe constituite din jandarmi ai Grupării Mobile Timişoara şi a constat în parcurgerea unui circuit militar de forţă, viteză, îndemânare şi rezistenţă. Organizarea activităţilor în cadrul competiţiei şi, de asemenea, premierea câştigătorilor a fost posibilă prin implicarea Asociaţiei sportive „Gladiatorii albaştri” ai cărei membri sunt jandarmi.

Pe primele locuri ale podiumului s-au situat, în ordine, echipele detaşamentelor de jandarmi 1, 2 şi 3 iar premiile acordate au constat în echipament sportiv. Trofeul câştigat de echipa clasată pe primul loc, Cupa „Gladiatorii albaştri”, a fost şlefuit în lemn masiv de plutonierul adjutant Zoltan Franzen, artist în prelucrarea lemnului.

Pentru perioada următoare, Gruparea de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timişoara intenţionează să organizeze competiţia la nivel zonal, între unităţile de jandarmi.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos