03/06/2020

CURS DE COAFOR în Târgoviște cu deschidere în ianuarie 2019

CURS DE COAFOR în Târgoviște

Stil şi eleganţã, aranjatul pãrului nu mai are secrete !

Dacã eşti pasionat/ã de tehnica hair styling-ului şi îţi doreşti sã urmezi o carierã în domeniu, urmeazã un curs de coafor (https://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/coafor-hair-style/) susţinut de specialişti în domeniu cu o vastã experienţã, ce te vor îndruma în tainele aceste profesii, studiind printre altele noţiuni de coafat, tuns, întreţinere şi vopsit pãr.


Doar la Profesional New Consult veţi gãsi sãli dotate pentru salonul de coafor pentru a realiza sesiuni intense de practicã, precum şi formatori dedicaţi, ce vã vor îndruma pe parcursul derulãrii sesiunii de formare profesionalã.

La aceasta mai adãugãm o echipã dedicatã ce vã va oferi toate detaliile necesare parcurgerii cu succes a cursului, toate fiind garanţia alegerii perfecte .

Realizarea coafurilor moderne dar şi a celor clasice, noţiuni de spãlat, vopsit dar şi cunoaşterea corectã a instrumentarului de lucru, folosirea corespunzãtoare a acestuia sunt doar câteva dintre noţiunile abordate în cadrul cursului de coafor (https://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/coafor-hair-style/), practica realizându-se atât pe manechine dar şi pe modele umane.

Mai multe detalii despre curs, puteţi obţine de la centrul de formare profesionalã Profesional New Consult – Targoviste, la telefoanele: 0753.336.611 0784.333.777, 0725.420.330 sau 0784.045.025 email: targoviste@profesionalnewconsult.ro

website : www.profesionalnewconsult.ro

Sau la sediul firmei din : Targoviste, Bulevardul Libertatii, nr2, cladirea Mondial, etaj 1, camera 5 .

Distribuie acest articol Oficial Media
Share