Published On: mie, mart. 28th, 2018

Curs de contabil pentru cei interesaţi, la CCIAT Timiş

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională pregătește o nouă serie a cursului de CONTABIL cu aplicații practice în Programul SAGA.

Perioada: 2 aprilie – 2 mai 2018 (luni-vineri, între orele  1630-1930).

Loc de desfășurare: Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22.

Taxă de participare: 1.000 lei

Lector: Monica OCNEAN

Cursul are caracter intensiv și pregătește participanții pentru evidența contabilă primară, cu aplicații în programul SAGA.

Este un curs practic și util, cu aplicabilitate imediată care tratează prima etapă a demersului contabil: întocmirea corectă a documentelor contabile.

Programa de contabilitate are doua module care se întrepătrund: contabilitate primară și contabilitate asistată pe calculator.

Cursul se adresează atât absolvenților de studii superioare, precum și celor cu  studii medii care doresc să se califice sau să-și perfecționeze cunoștințele în domeniu.

Structura cursului:

– Noțiuni introductive;

– Întocmirea, corectarea, arhivarea și reconstituirea documentelor primare;

– Inventarierea patrimoniului;

– Contul;

– Înregistrarea operațiunilor economico-financiare;

– Întocmirea balanței de verficare și a situațiilor financiare;

– Monografie contabilă.

Partea practică care constă în întocmirea documentelor primare, înregistrarea în contabilitate a operațiunilor economico-financiare și obținerea balanței de verificare se face utilizând aplicațiile informatice.

IMPORTANT!

Cursul este autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări (A.N.C.) iar certificatele obținute la absolvire au recunoaștere națională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației. Certificatele împreună cu suplimentele descriptive în care se menționează competențele dobândite au regim de acte de studii, fiind recunoscute oficial pe piața muncii din România, conform O.G. nr. 129/2000. La cerere, certificatele pot dobândi recunoaștere internațională.

Conform Codului Fiscal Art. 21, alin. 2, lit. H, costul cursurilor autorizate de Autoritatea Națională pentru Calificări se deduce integral din impozitul pe profit sau venit.

Certificatele se eliberează în max. 30 de zile de la absolvirea cursului.

Membrii CCIAT beneficiază de 10% reducere din costul cursurilor, conform Ghidului Serviciilor.

 

Informații și înscrieri la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam.110, sau la tel. 0256/219 172, 0720/ 444 120, e-mail: mmuresan@cciat.ro, Milena Mureșan – coordinator curs.

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos