Published On: vin, apr. 13th, 2018

CURS DE INFIRMIERĂ în Târgoviște – Ultimele locuri

CURS DE INFIRMIERĂ în Târgoviște

Începând cu 30 aprilie 2018, se va organiza în Târgovişte, cursul de Infirmiera (http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-infirmiera), necesar şi util tuturor celor care doresc sã se specializeze în aceastã activitate. Costul cursului este de 650 lei, preţul putând fi achitat şi în rate, pentru plata integral acordându-se importante reduceri. Atenţie, locurile pentru aceastã sesiune sunt limitate, mai sunt doar câteva disponibile.

Cursul este susţinut de formatori cu experienţã în materie, asigurându-se pregãtirea teoreticã dar şi cea practicã necesare formãrii profesionale pentru activitatea de Infirmier(a)(http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-infirmiera).

Participarea la acest curs (http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-infirmiera) este necesarã şi utilã tuturor celor care doresc să contribuie la îmbunătăţirea stării de sănătate şi a calităţii vieţii persoanelor asistate dar şi celor ce doresc sã înveţe o meserie pe care o pot presta legal doar urmând un curs de pregãtire acreditat şi recunoscut.

Mai multe detalii despre cursul de Infirmier(a) pot fi obţinute accesând urmãtorul link:(http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-infirmiera)  sau  adresându-vã centrului de studii Profesional New Consult la urmãtoarele coordonate :

telefon contact :  0753.336.611, 0784.333.777, 0720.420.330 .

email la adresa : targoviste@profesionalnewconsult.ro.

Sau la sediul firmei din str. Libertăţii, nr.2, clădirea Mondial, etaj 1, Târgovişte.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt :

Curs make up  (http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj)

Curs Formator (http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-autorizat-formator)

Curs stilist protezist unghii (http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii)

Curs stivuitorist (http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/iscir-anre/curs-autorizat-iscir-calificare-stivuitorist

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It