Published On: joi, apr. 12th, 2018

Curs Operator CNC Mașini/ Unelte cu Comandă Numerică, Târgoviște

 Curs Operator CNC Mașini/ Unelte cu Comandă Numerică, Târgoviște

Cursul organizat de Profesional New Consult isi propune sa asigure competentele necesare cunoasterii activitatii de operator masini cu comanda numerica, pentru a activa pe piata muncii in domeniu. Cursul asigura cunostintele generale, indiferent de sistemul de operare (FANUC, SIEMENS, etc).. (https://www.profesionalnewconsult.ro/tehnici-si-meserii/operator-masini-cnc/). Atentie! Locuri limitate.

Cursul de Operator CNC Masini/ Unelte cu comanda numerica (https://www.profesionalnewconsult.ro/tehnici-si-meserii/operator-masini-cnc/) este un curs acreditat, diplomele fiind recunoscute la nivel naţional şi internaţional.

Cursul asigura cunostintele generale, indiferent de sistemul de operare (FANUC, SIEMENS, etc). Masinile unelte cu comanda numerica computerizata sau CNC sunt masini unelte foarte performante de prelucrare; gen strung, freza, masina de gaurit etc. sau toate acestea la un loc. (https://www.profesionalnewconsult.ro/tehnici-si-meserii/operator-masini-cnc/).

Mai multe detalii despre cursul de Operator CNC Masini/ Unelte cu comanda numerica pot fi obţinute accesând urmãtorul link : (https://www.profesionalnewconsult.ro/tehnici-si-meserii/operator-masini-cnc/) sau  adresându-vã centrului de studii Profesional New Consult din Târgovişte la urmãtoarele coordonate :

telefon contact :  0753.336.611, 0784.333.777, 0720.420.330 .

email la adresa : targoviste@profesionalnewconsult.ro.

Sau la sediul firmei din str. Libertăţii, nr.2, clădirea Mondial, etaj 1, Târgovişte.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt : 

Curs Responsabil de mediu – (http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-responsabil-de-mediu)

Curs Inspector Resurse Umane (http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane)

Curs Contabilitate (http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate)

Curs Inspector Sanatate si Securitate in Munca(http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca)

 

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos