joi. feb. 20th, 2020

Cursuri de calificare organizate de AJOFM Dâmbovița în luna octombrie

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița invită persoanele interesate să urmeze un curs de calificare, să acceseze unul dintre următoarele programe de formare profesională, prognozate să înceapă în luna octombrie 2019:

– lăcătuș mecanic, lucrător în structuri pentru construcții, instalator instalații tehnico-sanitare și gaze, barman, infirmier, operator introducere validare date, lucrător în comerț, confecționer asamblor articole textile, comunicare în limba engleză, contabil, expert achiziții publice, inspector în sănătate și securitate în muncă, inspector resurse umane.

Documentele necesare înscrierii sunt:

– actul de identitate;

– certificatul de naştere;

– actele de studii eliberate în condiţiile legii;

– actul medical din care să rezulte starea sănătăţii persoanei şi faptul că aceasta este aptă din punct de vedere medical pentru exercitarea meseriei în care doreşte să se califice.

Participanţii la programele de formare profesională beneficiază de:

– pregătire teoretică şi practică pe toată durata cursului;

– rechizite şi materiale de instruire, manuale;

– abonament gratuit pe mijloacele de transport în comun pentru traseul de la domiciliu la unitatea de pregătire sau de decontarea cheltuielilor de transport;

– consultaţii medicale, analize medicale şi teste necesare frecventării cursului.

Solicițanții se pot adresa Compartimentului Medierea Muncii, Consiliere, Orientare și Formare Profesională din cadrul AJOFM Dâmbovița – Târgoviște, str. T. Vladimirescu, nr. 1A° sau la punctele de lucru din Pucioasa, Moreni, Titu, Găești și Băleni.

 

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments