Published On: mar, apr. 10th, 2018

Dan Bittman într-o formulă acustică la Timişoara

‘Ti-am dat un inel’ si ‘Sa nu-mi iei niciodata dragostea’. A fermecat generatii intregi cu muzica trupei Holograf, iar acum vine la Timisoara pentru a cina cu timişorenii. Dan Bittman, într-un concert spectacol extraordinar!

Timişorene, oricare ai fi, vino să iei cina cu o legendă a muzicii româneşti, care vine special la Timişoara, într-un concert unic, în acest început de primăvară

Această legendă nu e alta decât, compozitorul, actorul şi prezentatorul TV, Dan Bittman, solistul trupei Holograf.

El spune “Ţi-am dat un inel” şi “Să nu-mi iei niciodată dragostea”, dar oare la Timişoara vrea să vadă cui a dat inelul, sau cine i-a luat dragostea? Dar asta chiar nu mai contează când în faţa unui public iubitor de muzica lui Bittman, se poate cina în seara zilei de 13 Aprilie, cu un rockerist, aidoma lui Bittman, care te invită bănăţene într-un loc de vis din Timişoarala Sara Events, pe bulevardul Cetatii, nr. 5, unde vei întâlni o atmosferă cu totul specială.

Primăvara asta începe cu tine, “Ochii tăi”, “Vine o zi”…, “Cât de departe”, “Să nu-mi iei niciodată dragostea”, “Ţi-am dat un inel”, “N-am iubit pe nimeni” sau “Dincolo de nori” , sunt doar câteva dintre piesele lui Dan Bittman şi Holograf.

Concertul va începe de la ora 20.00, intrarea este 125 de lei de persoană, cu tot cu consumaţia de la masă.

Vino singur, sau cu jumătatea ta, însă , să îti iei şi prietenii si vino sa fii parte dintr-o poveste de primavara dintr-o seara fascinanta!

Fă acum rezervarea pentru evenimentul Sara Events si la: 0723810155, 0723643047 ori 0729 665 456.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It