Published On: joi, ian. 4th, 2018

Daniel Cristian Stan: ”Avem utilaje noi pentru deszăpezire. Suntem pregătiți să intervenim”

În acestă dimineață la Direcția de Salubritate din Târgoviște, primarul municipiului, Daniel Cristian Stan, alături de viceprimarul Cătălin Rădulescu a susținut o conferință de presă cu privire la pregătirile pentru operațiunile de deszăpezire. Au fost prezenți de asemenea directorul Direcției de Salubritate, Dănut Badea și Ionut Beju, directorul Ecosal Târgoviște. Mai multe imagini în GALERIA FOTO.

”Avem utilaje noi pentru deszăpezire, avem un autoîncărcător nou, o măturătoare cu lamă care poate fi folosită și pentru curățenie. La Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență am achizițonat o autospecială multifuncțională care de asemenea va fi utilizată și în activitatea de deszăpezire. Stăm bine și cu stocurile de combustibil. La acest moment avem 11.000 de litri, 7.000 în utilaje, și încă 4.000 de litri avem stocul permanent la sediu. Sunt de asemena peste 600 de tone de nisip, de sare și uleiul necesar.

Suntem pregătiți să intervenim în cazul în care situația o va impune. Țin să precizez că există și un dispecerat unde târgoviștenii pot să sesizeze situațiile deosebite și cred că ne vom descurca și în acest an. Anul trecut am avut o activitate foarte bună pe această zonă. Sigur că nu este totul perfect. Dar vreau să-i asigurăm pe târgovișteni că facem toate eforturile pentru a putea să soluționăm orice situație ar putea să intervină. Vor fi angrenate peste 250 de persoane în această activitate, oameni care lucrează la Salubritate, Ecosal și Municipal Construct.” a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

Pe pagina personală de facebook, edilul a mai informat cetățenii cu privire la ultima achiziție a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al Primăriei Târgoviște.

”Chiar din această saptamana, administrația locală târgovișteană are la dispoziție o autospecială multifuncțională, foarte utilă pentru intervenții în situații dintre cele mai variate.
Astfel, noul utilaj este prevăzut cu o serie de echipamente, după cum urmează:
– sistem portabil pentru topire zăpadă;
– lamă de zăpadă de 3000 mm; 
– echipament de vidanjare și spălare;
– rezervor de apă pentru stins incendii și transport apă;

-motopompa;
– nacelă tractabilă;
– troliu de traciune;
Echipamentele amintite pot fi încărcate și transportate pe suprastructura tip hook-lift, aflată în dotarea autospecialei.
Noul utilaj are întrebuințări multiple în activitatea de deszăpezire, de stingere a incendiilor, de intervenție la înalțime sau în condiții de precipitații abundente.”

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It