05/04/2020

Deputat Carmen Holban: ”Nu am crezut că vin în Parlament ca să aflu cum se reglează conturi personale pe spatele unor nevinovați”

PARLAMENTUL ROMÂNIEI

CAMERA DEPUTAŢILOR

Deputat: Holban Georgeta Carmen

Circumscripţia Electorală nr Bayblade Burst game. 16 Dimboviţa

Grupul Parlamentar PSD

 

DECLARAŢIE POLITICĂ

“Intoarcerea la sens”

Stimați colegi,

Suntem, de câteva săptămâni, luni, martorii unor evenimente care, parcă, ne lovesc și ne fac inerți Download python webfiles. Dezvăluiri aproape inimaginabile dintr-un așa-zis sistem de forță reușesc să fisureze piloni fundamentali ai democrației. Asistăm (deocamdată, ca spectatori) la o luptă care ne depășește, pentru că nu o credeam posibilă, pentru că nu ne-am imaginat-o niciodată 만두 캐드 다운로드.

Eu, de pildă, nu mi-am imaginat că voi veni în Parlament, reper al democrației, ca să mă bat cu instituții. Eu nu mi-am imaginat vreodată că vin în Parlament și treaba mea e să dezleg misterele subterane și încrengăturile nelegitime de putere din așa-numitul stat de drept Download youtube to your computer. Nu am crezut că vin în Parlament ca să aflu cum se reglează conturi personale pe spatele unor nevinovați.

Am crezut (și mai cred, încă) într-o misiune sinceră a parlamentarismului dedicat oamenilor, în legiferare cu bună credință, în dezbatere și luptă de idei Download the puffin video. Nu de cătușe.

Suntem, aproape zilnic, nevoiți să facem față unui nou val de dezvăluiri. Și, imediat, să încercăm să filtrăm informațiile Formal download of Forlaser. Ce e adevărat și ce nu. Ce e intoxicare, ce e manipulare. Dacă reușim cu mintea noastră, bine; dacă nu, ne lăsăm la mâna (mintea) altora. Aflăm lucruri incredibile despre oameni care ne-au fost colegi, lideri și ne uităm unii la alții pierzându-ne, parcă, încrederea și în noi acl 다운로드. E dezolant modul în care un sistem toxic ne asaltează.

În fața unui astfel de atac, continui să cred că soluția cea mai bună este să ne facem treaba AI program. Să ne uităm la capitolele din programul de guvernare și să bifăm, cu determinare, fiecare angajament asumat. Să privim către oameni și să înțelegem ce ne cer 사천 성 게임. Și, cel mai important, să dăm sens rolului Parlamentului și să facem legi adevărate, bune și corecte, care să nu mai dea posibilitatea niciunui sistem de forță să abuzeze Download The Rabbit Song. Cred că de aici putem pleca și construi pe mai departe. Altminteri, ne vom irosi în lupte care nici măcar nu ne aparțin.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share