28/05/2020

Deputat Dumitru Lupescu, USR: Avem nevoie de oameni noi și cinstiți care să poată reprezenta țara

Pe 14 și 15 septembrie se desfășoară al V-a Congres al USR în Timișoara.

La 30 de ani de la Revoluție, Uniunea Salvați România și-a ales direct și democratic, pentru 2 ani, noile structuri de conducere și control intern: Biroul Național, Comisia Națională de Arbitraj și Comisia Națională de Cenzori.

Suntem siguri că noile echipe vor fi cel puțin la fel de performante ca precedentele. Suntem de asemenea siguri că noul Birou Național va fi foarte important nu doar pentru soarta USR, ci și pentru direcția întregii țări în următorii ani.

Noi considerăm că Revoluția începută în 1989 nu s-a terminat încă. Mai sunt încă prea mulți neaveniți în politica românească, persoane de care trebuie să scăpăm.

Avem nevoie de oameni noi și cinstiți care să poată reprezenta o țară care a evoluat enorm, în ciuda clasei politice aflate vremelnic la conducerea țării si care se străduiește să ne țină pe loc. Să ne țină săraci, servili și neajutorați.

Noi vrem să fim acea schimbare!

Împreună cu colegii de la PLUS ne luptăm zi de zi cu o Românie „pesedizată”, pentru a deveni principala forță politică a țării.

Știm că cerem mult.

Știm că promitem să schimbăm multe dintre racilele actuale. Dar putem spune hotărâți că avem alături de noi alte mii de oameni capabili și dornici de a face aceste schimbări.

Te invităm, deci, să ne vezi și să vorbim despre viziunea noastră pentru România.

Stimați dâmbovițeni, vă așteptăm alături de noi să vă convingeti singuri că suntem într-adevăr binele cel mai mare pentru viitorul european al României.

Dumitru Lupescu
Deputat de Dâmbovița din partea USR,
Președintele USR Dâmbovița

Distribuie acest articol Oficial Media
Share