Published On: mie, mai 2nd, 2018

Deputat Oana Vlăducă, interpelare cu privire la Podul mixt peste râul Ialomița, pe DN 71, în orașul Pucioasa

  GRUPUL PARLAMENTAR PSD

INTERPELARE 

Adresată: Domnului LUCIAN ȘOVA

                          Ministrul Transporturilor        

De către dna Deputat: OANA – SILVIA VLĂDUCĂ

Circumscripţia electorală: 16, Dambovita

Grupul parlamentar: PSD

Şedinţa Camerei Deputaților din data de: 2.05.2018

          Obiectul interpelării: Pod mixt (CF + Rutier) peste râul Ialomița, pe DN 71, în orașul Pucioasa

Domnule ministru, 

Cu ocazia vizitei de lucru pe care ați avut-o în județul Dâmbovița în luna martie, v-au fost semnalate mai multe proiecte care au nevoie de intervenție prioritară din partea ministerului pe care îl coordonați. Unul dintre aceste obiective se referă la podul mixt (CF + Rutier) peste râul Ialomița, pe DN 71, în orașul Pucioasa.

Starea obiectivului poate determina închiderea circulației pe acest traseu, în condițiile în care suprastructura metalică a acestuia prezintă o uzură și degradări însemnate. Din păcate, demersurile Consiliului Județean Dâmbovița realizate până în prezent în cazul acestui obiectiv aflat în patrimoniul Companiei Naționale de Căi Ferate „CFR” S.A. nu au avut rezultatele așteptate.

Vă fac precizarea că o eventuală închidere a podului va afecta grav desfășurarea activităților economice de transport mărfuri de la importanți agenți economici din orașele Fieni și Pucioasa, precum și transportul rutier pe această rută.

Amintesc că drumul național DN 71 Bâldana – Târgoviște – Pucioasa – Fieni – Sinaia reprezintă principala cale de acces între nordul și sudul județului Dâmbovița. Mai mult, în ultimii ani, din cauza traficului intens de pe drumul național DN 1 pe relația București – Ploiești – Brașov, ruta din județul Dâmbovița este variantă alternativă.

Față de cele prezentate, vă rog, domnule ministru, să dispuneți o analiză a situației și măsuri rapide de intervenție în cazul obiectivului.

Solicit răspuns scris.

 

 

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos