" /> Deputat Oana Vlăducă: ”România este a celor care o simt și o iubesc!” | Oficial Media
Published On: sâm, dec. 2nd, 2017

Deputat Oana Vlăducă: ”România este a celor care o simt și o iubesc!”

Deputat Oana Vlăducă: ”#ROMANIA înseamnă mai mult decât putem cuprinde cu vorbele.
Înseamnă identitate, tradiții, demnitate, sacrificiu, pământ udat cu sânge și speranțe înnoite din părinți în copii. #ROMANIA este a celor care o simt și o iubesc.

La mulți ani, dragii mei!

La mulți ani, #Țară!”

Deputat Oana Vlăducă

Deputat Oana Vlăducă a mai scris pe contul de facebook și despre importanța înfrățirii cu Raionul Căușeni din Republica Moldova care a avut loc chiar de 1 Decembrie

”O nouă înfrățire cu frații noștri de peste Prut a prins viață de #ZiuaNationalaaRomaniei .

După ce înainte au fost semnate acorduri de înfrățire cu Raioanele Ialoveni si Stefan Vodă, ieri, într-o zi de mare însemnătate, s-a materializat înfrățirea cu #RaionulCăușeni.

Si pentru ca toți simțim #românește, am participat împreună la evenimentele dedicate Zilei de 1 Decembrie.

La multi ani, România!
La multi ani, române!”

Astăzi, 1 decembrie a.c., la sediul Consiliului Județean Dâmbovița, a avut loc evenimentul de semnare a Înțelegerii de Cooperare între Județul Dâmbovița din România și Raionul Căușeni din Republica Moldova, stabilită prin Hotărârea Consiliului Județean Dâmbovița nr. 295/24.10.2017, privind aprobarea înfrățirii Județului Dâmbovița cu Raionul Căușeni.

În deschiderea acestui eveniment, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, le-a urat bun venit oaspeților din Republica Moldova și a subliniat importanța istorică a înfrățirii de astăzi, privită ca un act de unire: ”Cu smerenie trebuie să ne înclinăm astăzi și în faţa lui Mihai Viteazul – întregitorul României de la 1600, în faţa lui Alexandru Ioan Cuza – cel care a reuşit Unirea Principatelor la 1859, în faţa neînfricaților ostași care au câştigat independenţa, la 1877, pentru noi toți sau a celor peste 250.000 de soldaţi români morţi în Primul Război Mondial, în faţa celor care au luptat în cel de-Al Doilea Război Mondial sau în faţa celor care, în 1989, au oferit suprema jertfă a Revoluţiei. Le suntem pe deplin îndatoraţi astăzi, pentru că au înţeles,  şi-au asumat şi au creat acestei naţii un destin de care să fim mândri. Le suntem îndatoraţi pentru că, datorită lor există România de astăzi!„ Comunicat de presă C.J. Dâmbovița

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos