Published On: vin, ian. 12th, 2018

Deputatul Corneliu Ștefan: ”Organizația PSD Dâmbovița susține restructurarea guvernului”

Deputatul Corneliu Ștefan ne-a declarat în conferința de presă de la sediul PSD Dâmbovița, că respectarea programului de guvernare nu înseamnă neapărat să nu se mai țină cont și de alte păreri, ba din contră, aceste consultări sunt binevenite.

Se pare că mai mulți lideri PSD, precum și organizații județene ale aceluiași partid, nu mai sunt dispuși să meargă de gât cu Liviu Dragnea. Mai bine mai târziu decât deloc, așa cum am scris în nenumărate articole, organizația PSD Dâmbovița reușește în sfârșit să iasă din poziția de ”yesmen” -în care au stat aplecați mai bine de un an la picioarele unui condamnat și cercetat penal-, la comenzile unui președinte care a determinat cea mai haotică guvernare de după revoluție, mai confuză decât guvernarea din perioada 1996-2000.

Iată că ceea ce era inevitabil s-a întâmplat și printr-o declarație oficială, deputatul Corneliu Ștefan a confirmat delimitarea organizației PSD Dâmbovița de încă președintele PSD, Liviu Dragnea și, susținerea lui Mihai Tudose.

Prioritatea noastră este respectarea programului de guvernare. Ideile care vin de la alte persoane, alte păreri, -trebuie să se țină cont de ele. Nu deține nimeni adevărul absolut în nicio organizație, fie ea locală sau națională.
Domnul președinte (n.r. – Adrian Țuțuianu) a participat la acea discuție (n.r.- la invitația premierului Mihai Tudose). Au fost discuții legate de structura guvernului, de propunerile pe care le-a avut premierul Mihai Tudose, s-a discutat de restructurarea guvernului, nu de remaniere, de numărul de ministere, dar nu despre nume și persoane. Nu în ultimul rând s-a discutat și de problemele care sunt în interiorul CExPSD. Ideea restructurării, noi parlamentarii trebuie să o avem în cadrul coaliției. Da, vă spun foarte clar, organizația PSD Dâmbovița îmbrățișează ideea restructurării. Vrem o structură mai puternică a guvernului, mai flexibilă și mai aplicată, care să pună în practică programul de guvernare.

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Perfect Body – Suplimente nutritive Targoviste

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It