" /> Deva, oraşul fără primar condus de indiferenţa PSD-istă | Oficial Media
Published On: vin, aug. 18th, 2017

Deva, oraşul fără primar condus de indiferenţa PSD-istă

Zilnic prin municipiul de la poalele cetăţii indiferenţa se plimbă de mână cu nepăsarea. Haosul domneşte la el acasa. Lumea ori a orbit, ori nu vrea să vadă că actuala conducere a Primăriei îşi vede de problemele ei personale, uitând că oraşul are nevoie de cu totul altceva. Are nevoie de linişte. De mai mult timp e un orăşel mai mult al pensionarilor şi al oamenilor în vârstă.

Pe pietonala din centrul vechi pe care de zeci de ani nu s-a mai circulat, şi e plin de terase, promenada oraşului, unde să stai seara la o cafea sau un suc, sau să te plimbi în linişte între Poşta Veche şi Parcul Cetăţii, acea linişte care lipseşte în totalitate oraşului e conturbată de maşinile parcate până în grilajul teraselor , sau de bicicliştii care te calcă nu numai pe picioare ci şi pe nervi. Poliţia lipseşte în totalitater, dar daca mergi în primărie care e la doi paşi, găseşti câte 3+4 astfel de indivizi la o şuetă, sau la o cafea. În plus, nu cunosc regulile de circulaţie, şi se dau mari „boactări de noapte”, tranformaţi în poliţie locală din „gardieni publici” Să nu uităm cine ne opreşte pe stradă pentru a ne legitima, cei care erau făcuţi paznici cu 8 clase primare. Posibil ca şi aceştia să-şi fi fabricat diplomele cum au făcut-o peste 90% din PSD-işti, ciuma acestei ţări, care au ca şi populaţie ce îi votează tot între 0-8 clase. Şi aşa am ajuns să fim conduşi de analfabeţi sau de absolvenţi de şcoală profesională.

Odată un primar din apropierea Timişoarei îmi spunea că duce lipsă de mână de lucru calificată. Păi este şi normal, fiindcă au intrat în politică, şi-au fabricat diplome, devenind generali, manageri sau miniştri, şi conduc masa prostimii. Dar să revenim la ale noastre de unde ne-am abătut, ne-a luat Mureşul.

Deci cum spuneam, poliţia ori habar n-are despre legi şi reguli de circulaţie, ori refuză să le aplice. Bicicliştii mai sunt o mare pacoste pentru deveni fiindcă pe lângă faptul că e plin de copii cu bicicleta până la 14 ani, ceea ce conform legii e interzis să circule neînsoţiţi, şi fac slalomuri pe pietonale sau pe trotuare nemarcate cu pistă de bicicletă, îţi mai şi răspuns urât sau te înjură.

Pe urmă în faţa Casei de Cultură a municipiului există o fântână arteziană muzicală asemănătoare cu cea din Las Vegas, care e printre puţinele astfel de capodopere din ţară, complecte neîntreţinută. Majoritatea duzelor sunt înfundate, funcţionând cu defecţiuni, dar nu deranjează pe nimeni. Şi în loc să stai liniştit şi să asculţi muzica ce te poate încânta, liniştea îţi este conturbată de urletele copiilor cu trotinete, biciclete, role sau placă. NICIODATĂ seara pe centrul Devei nu am văzut un poliţai.

Ruşine domnilor din Primărie. Ruşine domnilor din Poliţia Locală că a-ţi ajuns să ştergeţi pe jos cu un oraş care în urmă cu mii de ani a fost o capitală a unui stat ce a însemnat ceva în acele timpuri, iar acum îl terfeliţi.

Se apropie alegerile pentru primar. Treziţi-vă din amorţeală. Alegeţi pe cine trebuie. Oraşul trebuie scos la lumină.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

Deputat Oana Vladuca

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos