02/04/2020

Deva: Proiect de peste 7,4 milioane de lei pentru Colegiul Național Pedagogic Regina Maria

Calitatea unui act educațional depinde și de infrastructura școlară. Pentru autoritățile locale din municipiul Deva este o prioritate ca elevii și dascălii să își desfășoare activitatea în condiții optime 킹오브 97. Pregătirea elevilor are un rol determinant în viața de adult. Astfel, autoritățile locale din municipiul Deva au accesat fonduri europene pentru “Reabilitarea, modernizarea clădirilor și echiparea infrastructurii educaționale a Colegiului Național Pedagogic Regina Maria (școala generală)” 갤럭시 s6 유심 다운로드. Contractul de execuție a lucrărilor a fost scos la licitație.

Contractul constă în reabilitarea, modernizarea și echiparea infrastructurii clădirilor din incinta colegiului, respectiv clădirea școlii cu regim de înălțime demisol+parter+etaj 모아나 자막 다운로드.

“Obiectivul general al proiectului îl reprezintă creșterea gradului de participare a populației școlare din învățământul obligatoriu la un sistem educațional de înaltă performanță, care să asigure resursele umane necesare dezvoltării socio-economice durabile-echilibrată teritorial în Regiunea Vest 단위환산. Obiectivul specific al proiectului constă în asigurarea unei oferte educaționale adecvate accesibile și de calitate în învățământul primar din cadrul Colegiului Național Pedagogic “Regina Maria”din Deva, prin reabilitarea, modernizarea infrastructurii școlii și dotarea cu echipamente didactice specifice”, conform documentației Download the English conversation video.

Amplasamentul este situat în centrul vechi al orașului, zonă care face parte din “Ansamblul urban strada Lucian Blaga”, catalogat în lista monumentelor istorice naționale 삼성 리커버리. Clădirea școlii este monument istoric.

Termenul maxim de execuție a lucrărilor este de 24 de luni de la data emiterii ordinului de începere a acestora 엠씨스퀘어 mp3.

 

Sursa: Replica HD

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments