Published On: mie, dec. 20th, 2017

Direcția Silvică Dâmbovița – ”Și anul acesta am depășit indicatorii stabiliți de către Regia Națională a Pădurilor”

La Direcția Silvică Dâmbovița a avut loc săptămâna aceasta o conferința de presă susținută de directorul Preda Costel cu privire la realizarea indicatorilor fizici si economici la finele anului 2017. Ca în fiecare an, Direcția Silvică Dâmbovița a reușit să-și depășească toate țintele propuse, atât economice, dar și pe cele care urmăresc o bună colaborare cu instituțiile Poliției si Jandarmeriei.

Și pentru că presa dâmbovițeană are un loc special în inima instituției, a fost de asemenea adusă în atenție importanța și modul în care reușim să fim ”un aliat desăvârșit” atunci când semnalăm neregulile din comunitate.

Cred că nici noi, silvicultorii din Dâmbovița nu v-am dezamăgit și sperăm că nici în anul acesta, atât privind integritatea fondului forestier, unde alături de Poliție și Jandarmerie ați fost un aliat desăvârșit. Foarte multe din inițiative au fost ale dumneavoastră, și care s-au adeverit. Au fost spre binele pădurii dâmbovițene și românești. Decembrie este luna bilanțului. Noi și anul acesta am depășit indicatorii stabiliți de către Regia Națională a Pădurilor și aș dori ca multe instituții să aibă criterii de performanță reale față de potențialul Direcției Silvice din Județul din care fac parte. Nu este ușor să realizezi aceste criterii de performanță. Am depășit toți indicatorii, atât cei economici, dar si cei tehnici. La regenerări artificiale, față de un program de 38 de hectare am realizat 53, iar la regenerări naturale față de un program de 90 de hectare s-a realizat 174.” a declarat Costel Preda, directorul Direcției Silvice Dâmbovița.

Pentru mai multe detalii vă invităm să urmăriți imagini din timpul conferinței de presă: 

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos