OFICIAL MEDIA
OFICIAL MEDIA
Published On: vin, nov. 30th, 2018

DISTINCȚII OFERITE CU PRILEJUL CENTENARULUI MARII UNIRI

Joi  29 noiembrie a.c., cu prilejul Centenarului Marii Unirii, la sediul I.G.P.R., a avut loc o şedinţă festivă,ocazie cu care au fost conferite distinții:

-Inspectorului Sef  al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș-Cms. Șef Petecel Aurelian Alin, căruia i s-a conferit Emblema de Onoare a Poliției Române;

– Șefului Serviciului Acțiuni Speciale- Cms. Șef Milincu Daniel, căruia i s-a conferit Emblema de Onoare a Poliției Române.

“Emblema de Onoare a Poliției Române se conferă pentru fapte deosebite care au contribuit la ridicarea prestigiului Poliției Române, pentru fapte de eroism săvârșite pe timpul îndeplinirii misiunilor și pentru servicii deosebite aduse Poliției Române.”

-Inspectorului de poliție Peiov Sebastian- ofițer în cadrul Biroului de Investigații Criminale , din cadrul Poliției Orașului Făget, căruia i s-a oferit Distincția de Serviciu pentru “îndeplinirea în condiții deosebite a misiunilor încredințate”.

AVANSARI ÎN GRAD DE CENTENARUL MARII UNIRI

La sediul I.P.J Timiș,  cu prilejul Zilei Naționale a României – 1 Decembrie 2018,  au fost avansaţi în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim, 15 ofiţeri şi 15 agenţi de poliţie.

Polițiștii timișeni s-au remarcat  în mod deosebit în executarea  misiunilor încredințate.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Urmariti-ne pe Facebook

Pentru un corp sanatos

STIL DE VIATA

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It