07/08/2020

Doi dintre scandalagii de la meciul de la Colacu au fost reţinuţi de poliţie

Doi dintre cei care au provocat scandalul de la meciul dintre Colacu şi Slobozia Moară, de duminica trecută, unde un jucător şi antrenorul secund de la echipa vizitatoare au fost bătuţi, au fost reţinuţi de poliţie. Unul dintre cei doi agresori avea o sabie asupra sa la meci, ameninţând victimele că le omoară.

Antrenorul secund al formaţiei din Slobozia Moară a fost bătut destul de grav, fiind lovit cu pumnii şi cu picioarele. Acesta susţine chiar că ar fi fost lovit cu sabia.
Ieri, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Răcari au reţinut doi tineri bănuiţi de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. În sarcina acestora s-a reţinut că în ziua de 1 octombrie, după terminarea unui meci de fotbal organizat în localitatea Colacu, ar fi lovit două persoane, de 22 şi 39 de ani, provocând şi distrugeri unui autoturism. Victimele nu au suferit vătămări de natură a le pune viaţa în pericol. De asemenea, unul dintre bănuiţi avea asupra sa un obiect ascuţit-tăietor. Astăzi, cei în cauză vor fi prezentaţi magistraţilor pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share