OFICIAL MEDIA
OFICIAL MEDIA
Published On: lun, dec. 3rd, 2018

Donaţi viaţa. Orice picătură contează

,, Donați Viață! Ajutați-ne ca să putem ajuta!,, este campania de donare de sânge pe care Pro România Timiș o inițiază în 5 decembrie 2018, la Timișoara. Campania, care va continua și pe parcursul anului viitor, are un  scop dublu: cel mai esențial este acela de a dona sânge pentru bolnavii pentru care o picătură face diferența între viață și moarte. Cu toate acestea, de cele mai multe ori ne gândim să donăm sânge doar atunci când cineva drag are nevoie sau când auzim despre o situație limită.

Și pentru că se apropie Crăciunul, membrii Partidului Pro România Timiș doresc să aducă puțin bucurie și unora dintre cei mai năpăstuiți de soartă. Astfel, cu bonurile obținute în urma campaniei de donare vor fi cumpărate alimente pentru câteva  familii cu o situație materială precară, în felul acesta încercăm să le aducem un strop de bucurie în pragul Sărbătorii Nașterii lui Iisus.

Așteptăm cât mai multi timișoreni să se alăture campaniei noastre în 5 decembrie, cu începere de la ora 9,30, la sediul  Centrului  Regional  de Transfuzie Sanguină Timișoara ( lângă Spitalul Județean ), situat pe strada Martir Marius Ciopec,  nr 1.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Urmariti-ne pe Facebook

Pentru un corp sanatos

STIL DE VIATA

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It