Published On: joi, apr. 16th, 2015

DOSAR PENAL pentru ”vanatoare cu arbaleta”

03-foto-2-vanatoare-shutterstock_157226915-25092014_f3b8ac62a5Bănuit de comiterea infracţiunii de „vânătoare cu arbaleta”, cercetat de poliţişti

 În cursul serii de 14 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Dragomireşti au surprins un bărbat, de 25 de ani, din Lucieni, care se afla în mod nejustificat în zona împrejmuită a unui ţarc de vânătoare.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat asupra acestuia o arbaletă, două săgeţi, cinci vârfuri de săgeţi metalice, un dispozitiv de măsurare a distanţei tip lunetă, un cuţit, mănuşi şi funie.

De asemenea, cel în cauză nu a permis accesul poliţiştilor în locuinţa sa pentru continuarea verificărilor pe linia armelor, motiv pentru care a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5000 lei, în conformitate cu prevederile Legii 295/2004 privind regimul armelor ţi muniţiilor.

Totodată, a fost dispusă şi măsura anulării dreptului de deţinere, folosire şi port de armă.

Pe numele lui, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „vânătoare cu arbaleta”.

 Poliţia dâmboviţeană atrage atenţia deţinătorilor legali de arme cu privire la obligativitatea de a permite controlul armelor, pieselor şi muniţiilor deţinute, la solicitarea organelor de poliţie şi de a asigura securitatea acestora.

 

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It