lun. feb. 24th, 2020

Două săli de fitness la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște

La doar un an de la deschiderea sa, Complexul Turistic de Natație din Târgoviște a devenit principalul punct de atracție pentru zona de agrement a orașului, atât pentru amatorii de mișcare, dar și pentru sportivii profesioniști care au fost prezenți la competițiile naționale și internaționale și, aici ne referim la campionatele de înot și polo. Mai multe detalii puteți afla pe secțiunea Complexul Turistic de Natație din cotidianul nostru.

Iată că la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște nu doar vara atrage iubitorii de mișcare la zonele de ștrand cu tobogane si piscină, sau terenurile de tenis, fotbal, pistele de biciclete, locurile de joacă pentru copii, Baza de natație este apreciată și utilizată cu mare succes și în timpul sezonului rece. Dovadă este faptul că prima sală de forță a devenit neîncăpătoare încă de la deschiderea sa de anul trecut. Si nu doar sala de forță, ci și bazinul olimpic care are deja peste 1000 de copii înscriși la cursuri de înot. Menționăm tot aici și capacitatea bazinului olimpic de a găzdui competiții sportive de nivel național și internațional.

Primarul orașului, Daniel Cristian Stan, alături de Monica Ilie, viceprimar și Cosmin Bozieru, consilier primar, precum și directorul bazei de agrement, Eugen Pătrașcu alături de Dănuț Mihai, administrator și Ada Jitariu, șef serviciu marketing, au inaugurat săptămâna aceasta cea de-a doua sală de forță din incinta Complexului Turistic de Natație.

Edilul i-a invitat pe târgovișteni să se bucure de ”cea mai dotată sală de fitness din Târgoviște” care le va oferi acces la benzi de alergare, bănci de împins pentru piept, în plan drept, înclinat sau declinat, aparate multifuncționale pentru spate, umeri, biceps, triceps sau picioare, biciclete, gantere între 5 kg și 45 de kg sau presa pentru coapse.

Este una dintre cele mai dotate săli de fitness din Târgoviște. Pentru că prima sala de forță devenea neîncăpătoare după orele 17.00 am hotărât să folosim un spațiu neutilizat și să construim a doua sală de forță. În jur de 60.000 de euro a costat investiția, echipamente, vestiare, dușuri, obiecte sanitare, tot ce a fost necesar. Datorită cererii destul de mari s-a impus necesitatea deschiderii unei a doua săli. Are dotări foarte bune, se adresează tuturor gusturilor. Pentru că suntem la început de an aș face un mic bilanț pe anul precedent. Anul 2017 la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște au fost peste 100.000 de clienți iar veniturile obținute au depășit 1,6 milioane de lei. Este un bilanț care ne situează cu mult peste așteptările pe care le aveam, sunt întrunite toate criteriile de performanță care au fost stabilite prin contractul de finanțare, pentru că așa cum știți Complexul Turistic de Natație are o finanțare mixtă, jumătate finanțare prin fonduri europene și jumătate fonduri de la bugetul local.

Sunt invitați toți târgoviștenii doritori de mișcare, toți cei care vor să practice sport într-un mediu foarte plăcut, civilizat, curat, să vină la Complexul Turistic de Natație și să beneficieze de serviciile care sunt oferite la noua sală de fortă din Târgoviște.” a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

Pentru mai multe detalii vă invităm să urmăriți imaginile din timpul conferinței de presă:

PROGRAM ȘTRAND
LUNI                   11:00 – 20.30    MARȚI – DUMINICĂ 10.00 – 20.30
              PROGRAM BAZIN OLIMPIC
                                                      LUNI – VINERI 08.30 – 21.30       SÂMBĂTĂ – DUMINICĂ 08.30 – 20.30            

 

Zona stranduri exterioare                                                              Adulti    Copii (peste 7 ani),elevi,studenti,pensionari
Abonament lunar 160 lei 80 lei
Luni – Vineri 20 lei 10 lei (GRATIS copii 0-7ani)
Sambata – Duminica 25 lei 12 lei (GRATIS copii 0-7ani)
Zona BAZIN OLIMPIC                                                                    Adulti    Copii (peste 7 ani),elevi,studenti,pensionari
Abonament lunar 160 lei 80 lei
Luni – Vineri 20 lei 10 lei (GRATIS copii 0-7ani)
Sambata – Duminica 25 lei 12 lei (GRATIS copii 0-7ani)
Sala de forta                                   
Luni – Duminica 5 lei/ora 70 lei/luna abonament
Acces sauna 5 lei/15 minute
Acces teren tenis
Pe timp de zi 20 lei/ora 5 lei/ora inchiriat set rachete
Pe timp de noapte 30 lei/ora 5 lei/ora inchiriat set rachete
Acces teren minifotbal
Pe timp de zi 50 lei/ora
Pe timp de noapte 80 lei/ora
Acces teren baschet
Pe timp de zi 15 lei/ora
Pe timp de noapte 25 lei/ora

Adresa: Târgovişte, Calea Ialomiţei, nr. 9–15, judet Dambovita

Telefon: Tel fix: 0245/708713 Tel mobil: 0757093152

E-mail: dctntargoviste@gmail.com

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments