Published On: Dum, apr. 22nd, 2018

Empaticii- oameni unici care se deosebesc de ceilalți. Ești unul dintre ei?

Empaticii sunt oameni unici și se deosebesc de ceilalți in diferite moduri. Chiar dacă nu vor admite acest lucru niciodată, sunt niște persoane foarte sensibile. Din această cauză, dacă ești apropiat de un empatic, ar trebuie să cunoști câteva aspecte. Toți empaticii au următoarele douăsprezece caracteristici, dar vor încerca să le ascundă de tine și de restul lumii, așa că ar fi bine să ai grijă să le citești semnele.

1. Sunt sensibili.
Un empatic este un vindecător înnăscut.
Aceste persoane se simt ca și cum ar trebui sa pară puternici pentru cei din jurul lor. Urăsc să fie un inconvenient pentru alții indiferent în ce mod, așa că își ascund emoțiile. În special, ascund faptul că sunt incredibil de sensibili.

2. Absorb emoțiile celorlalți.
S-ar putea să nu îți dai seama, dar atunci când ai o zi proastă, empaticii au de asemenea o astfel de zi. Asta din cauză că absorb sentimentele celorlalți și pot într-o oarecare măsură să simtă durerea celor din jur. Din nou, rareori vei auzi un empatic care să vorbească despre asta, pentru că nu vor să pară nebuni, așa cum societatea modernă i-ar putea cataloga.

3. Sunt introvertiți.
Empaticii pun mare preț pe timpul petrecut singuri. Sunt foarte sensibili la energiile celorlalți și singura stare liniștită pe care o pot avea este atunci când sunt singuri. Dar nu vor să sune sau sa fie răutăcioși, așa că sunt de obicei introverți-extrovertiți sau introverți care, câteodată, iau parte în acțiuni extrovertite.

4. Se reîncărca în natură.
Dacă bănuiești că ai un prieten care este empatic, ar trebui să ții cont de faptul că aceștia iubesc să fie in aer liber. Acceptă orice oportunitate de a merge în natură. Fac asta deoarece natura îi poate reîncărca cu energie pozitivă.

5. Sunt detectoare de minciuni umane.
Cei mai mulți empatici pot să îi citească pe oameni în diverse moduri. Pot să citească foarte ușor prin masca unei persoane și pot să îi descopere adevăratele intenții. Sunt de asemenea excelenți la detectatul minciunilor. Dacă își dau seama că minți, s-ar putea să nu spună niciun cuvânt, dar își vor aminti pentru totdeauna.

6. Uneori dau prea mult.
Cum empaticii sunt vindecători naturali înnăscuți, ei au un îndemn să-i ajute pe alții. Se lasă deoparte foarte ușor în favoarea altora, ceea ce le poate provoca multă traumă emoțională. Dacă își ignoră propriile emoții pentru un timp îndelungat, vor acumula un exces în cele din urmă. Dacă observați că fac prea mult pentru alți oameni, este mai bine să îi avertizați.

7. Reprezintă ținte pentru persoanele negative.
Empaticii nu au tendința de a vorbi despre ei înșiși, dar sunt conștienți de faptul că sunt mari ținte roșii pentru persoanele negative, cum ar fi manipulatorii. Aceste tipuri de oameni sunt atrase de empatici, deoarece sunt foarte iertători și înțelegători. O persoană negativă va absorbi toată pozitivitatea empaticului și o va înlocui cu negativitatea. Prin urmare, empaticii sunt mereu speriați de următorul om care intenționează să-și facă o țintă din ei.

8. Au o intuiție foarte bună.
Empaticii se află mereu în legătură cu conexiunea lor intuitivă. Pot lua decizii critice doar bazându-se pe instinct. Ei știu cum să acționeze și simt lucrurile pe care universul încearcă să le transmită. Empaticii realizează mai multe lucruri decât te-ai gândi.

9. Sunt ușor de stresat.
Empaticii tind să simtă că emoțiile comune se intensifică, deoarece sunt foarte ușor copleșiți și stresați. Dacă încearcă să abordeze prea multe sarcini deodată, poate fi extrem de copleșitor pentru ei. Uneori poate chiar să le afecteze sănătatea.

10.
Nu înseamnă că empaticii sunt naivi sau slabi, deoarece sunt foarte inteligenți și puternici. Totuși, sunt foarte înțelegători și apreciază fiecare suflet uman. Empaticul poate vedea soarele în orice furtună. Acest lucru îi face să fie manipulați de către oameni, atunci când cei din urmă știu ce sfori să tragă.

11. Iubesc intens.
Empaticii sunt persoane foarte iubitoare. Au grijă de cei apropiați lor și de întreaga lume cu o pasiune autentică. Tind să iubească intens. Emoaticii au o apreciere înrădăcinată pentru oamenii din viața lor. Sunt cei mai loiali parteneri și cei mai buni prieteni pe care ți i-ai dori vreodată.

12. Sunt creativi.
Majoritatea empaticilor fac parte din comunitatea dedicată artei. Muzicienii, sculptorii, actorii și scriitorii sunt foarte buni la simțitul emoțiilor celorlalte persoane. Mulți empaticii sunt artiști, chiar dacă nu le place să vorbească despre asta. Se exprimă prin lucrurile pe care le creează. Talentul le servește ca mod de eliberare al emoțiilor pe care le-au absorbit.

soultravelrules.com

Traducere: Lorena Iordache

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It