lun. feb. 24th, 2020

Energiile săptămânii, 21-27 mai 2018- AUTOVINDECARE

Toata lumea se naste cu capacitatile de a se autovindeca. Acest lucru este valabil nu numai pentru dureri fizice; durerea emotionala –  este, de asemenea, ceva normal si poate fi  vindecata. Dupa ce va veti lamuri cu principiile actiunilor voastre,  va fi mai usor sa gasiti un loc pentru emotii neasteptate. Problema este de a intelege de ce emotiile se ridica la suprafata. Astfel, la nivelul profund celular se produce vindecarea, iar emotiile sunt o reflectie a acestui proces.

Insa conceptia gresita consta in faptul,  ca noi de multe ori invinuim pe altii pentru propria noastra lupta interna cu durerea.

Este important sa nu impiedicati acest proces energetic de vindecare, ci sa asteptati ca in cazul cu leziuni fizice. De aceea, nu incercati sa cautati raspunsuri, nu va agitati si nu dati vina pe nimeni pentru sentimentele proprii, fiindca ranile  adanci au o istorie mai lunga.

Frecventa codului AUTOVINDECARE va va ajuta sa va eliberati de durerea emotionala ce vine din trecut si va va permite sa va vindecati mai repede.

SA  AVETI O SAPTAMANA CU LUMINA, PACE SI IUBIRE!

daniilgaucan.wordpress.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments