" /> EUROPA-PARK pregătește deschiderea parcului său acvatic în anul 2019 | Oficial Media
Published On: mar, Mai 23rd, 2017

EUROPA-PARK pregătește deschiderea parcului său acvatic în anul 2019

În timp ce luna care urmează pregătește inaugurarea noii sale atracții, „Voletarium”, parcul german de distracții Europa-Park începe de asemenea construirea unui parc acvatic și a unui resort turistic care se va deschide în 2019.

Fără a dezvălui despre ce sumă este vorba, Séverine Delaunay, directoarea de comunicare a Europa-Park, vorbește de „Voletarium” ca despre „cea mai mare investiție din istoria parcului pentru o singură atracție”. O sumă care ar fi mai mare de 25 de milioane de euro pentru un spectacol prezentat drept „cel mai mare Flying Theater din Europa”.

De la intrare vizitatorii sunt introduși în universul incredibil al pionierilor aviației, alături de frații Egbert și Kaspar Eulenstein. Sub un dom de 16 metri înălțime, două teatre conținând o platformă basculantă transportă în aer mai mult de 140 de persoane (1400 persoane într-o oră). Filmul, produs de MackMedia, este proiectat pe un ecran cu diametrul de 21 metri. Însoțiți de efecte de vânt, de apă și de diferite mirosuri, proiecția oferă pasagerilor iluzia perfectă de plutire în libertate deasupra a 10 locații și metropole europene. Data deschiderii din iunie încă nu a fost comunicată.

Bogat cu oferte care se reînnoiesc neîntrerupt, precum majoritatea parcurilor de distracție, Europa-Park (o sută de atracții întinse pe 95 hectare și cu 3 700 de angajați) se bazează foarte mult pe viitorul său parc acvatic a cărui inaugurare este programată pentru sfârșitul anului 2019. Situat în sud-vestul comunei Rust, la 50 de kilometrii de Strasbourg, acesta va acoperi 46 de hectare. Acest nou parc care se inspiră de la țările din nordul Europei, va găzdui activități de indoor – în jur de douăzeci de tobogane – și de outdoor – o piscină mare exterioară – concentrate pe tema apei.

„Pentru noi este esențială păstrarea interesului turistic al locației. Sondaje efectuate pe parcursul mai multor ani au arătat că vizitatorii Europa-Park doresc un parc acvatic. Noi nu putem sta fără să facem nimic în fața acestei constatări, deoarece regiunea trebuie să fie în continuare atractivă pentru vizitatorii care au început să vină și mai de departe” explică Roland Mack, proprietarul Europa-Park.

Pentru a satisface cererea tot mai mare de cazare (5 hoteluri în locația actuală, reprezentând 4 500 locuri de cazare), Europa-Park plănuiește de asemenea să construiască un hotel tematic. Separat de parcul acvatic printr-un fiord, noua clădire care ar trebui inaugurată în vara anului 2019 va fi dotată cu 304 camere și apartamente de închiriat. „Proiectul reprezintă între 100 și 250 milioane de euro finanțate în întregime de familia Mack” afirmă Séverine Delaunay care mai precizează că cele două parcuri vor fi „independente, cu bilet de intrare separat”.

Anul trecut, Europa-Park a doborât propriul recordul de participare, cu mai mult de 5,5 milioane de vizitatori. Un client din patru este originar din Franța. 23% rămân în hotelurile parcului iar „rata de revizitare este de 80%, ceea ce înseamnă că în fiecare an avem drept clienți noi 20% dintre clienți“ se felicită Séverine Delaunay.

Sursa: Articol scris de David Savary, pentru Revista „Quotidien du Tourisme”, http://www.quotidiendutourisme.com/destination/europa-park-prepare-louverture-de-son-parc-aquatique-en-2019/145614

Traducerea si adaptarea: Andra Blidarescu

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

Deputat Oana Vladuca

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos