Published On: mar, mart. 27th, 2018

Evenimente dedicate Basarabiei, la Bastionul Theresia

Centrul Multifuncţional Bastion, administrat de Consiliul Judeţean Timiş, va găzdui două evenimente dedicate Basarabiei.

O dată cu împlinirea a 100 de ani la votarea unirii Basarabiei cu România de către Sfatul Ţării, a avut  loc şi o discuţie publică pe tema avantajelor pe care le-ar putea avea o eventuală reunire a Republicii Moldova cu România.

Iniţiativa unui astfel de eveniment a venit din partea Organizaţiei Studenţilor Basarabeni din Timişoara, în cadrul Festivalului Cultural Zilele Basarabiei.

Mâine, urmând să aibă loc , începând cu ora 18,00 vernisajul expoziţiei de pictură şi grafică „În oglindă”, a tânărului artist basarabean Nicolae Prisac, care locuieşte în prezent la Timişoara.

Născut în anul 1991, Nicolae Prisac a urmat cursurile Liceului de Artă din Chișinău şi este licențiat în Filosofie, la Universitatea de Nord din Baia Mare şi deţine un master în Pictură, urmat la Timișoara.

În cadrul expoziției vor fi expuse lucrări realizate în ultimii doi ani –  portrete, natură statică, peisaje, realizate în ulei pe pânză, dar și în creion. Denumirea expoziţiei face referire la autoportretele expuse, dar și la o viziune mai obiectivă a autorului față de propria creație, onestă ca o privire în oglindă.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Perfect Body – Suplimente nutritive Targoviste