09/07/2020

Excelenţa în Afaceri, moment de bun augur pentru Robu şi Dobra

Cum era şi de aşteptat, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş a organizat şi în acest an, Topul Firmelor Timişene sau Excelenţa în Afaceri, unde au participat peste 10 000 de firme, alături de oficialităţile oraşului şi judeţului. Alături de aceştia s-a aflat şi Ioan, Mitropolitul Banatului care a binecuvântat o astfel de organizare, binevenita pentru orice colţ al acestei ţări.

Alături pe scenă, la cuvântul de deschidere au luat parte în afară de preşedintele Camerei de Comerţ, Florica Chiriţă, şi primarul Timişoarei, Nicolae Robu, alături de preşedintele CJ Timiş, Călin Dobra.

Amândoi fiind de orientări politice şi viziuni diferite, unul socialist şi celălalt liberal, continuu se află în cârdăşie, aruncându-şi cuvinte grele unul altuia, altfel că părintele Ioan, Mitropolitul Banatului a găsit locul potrivit să îi împace pe aceştia, punându-i să îşi dea mâna, apoi să îi binecuvânteze întru împăciuire. Să sperăm că este de bun augur un astfel de gest binevenit, cu toate că zâmbetul cel doi a fost puţin forţat însă, destul de ironic .

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share