06/07/2020

Excelenţa în Afaceri sau Topul Firmelor din judeţul Timiş pentru 2018

Camera de Comerţ , Industrie şi Agricultură Timiş, a organizat la sfârşitul acestei săptămâni  Topul Firmelor din judeţul Timiş, cel mai important eveniment anual din zona de vest a ţării., pentru anul 2018.

Clasamentul pentru anul 2018, a fost realizat pe baza unei metodologii unice și unitare la nivel național, reunind 10.232 firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate, dintr-un număr de 31.118 firme care au depus bilanţul contabil pentru exerciţiul financiar trecut. Dintre acestea, au fost evidenţiate 1.814 firme care au reuşit să se claseze pe locurile I, II şi III, structurate pe 7 domenii de activitate, 251 grupe (conform codului CAEN) şi 5 clase de mărime. Totodată, 212 firme a căror fidelitate și perseverenţă le-au oferit clasificarea pe unul din primele trei locuri în Top în ultimii șapte ani au fost distinse cu Trofeul de Excelenţă.

Personalităţi ale vieţii economice, sociale, politice şi administrative din Timiş, precum  şi gazdele de la CCIAT au oferit diplome şi trofee celor mai buni dintre cei mai buni reprezentanţi ai businesss-ului local.

Pentru curioşi clasamentul topului este disponibil online, pe pagina dedicată evenimentului. La nivel judeţean, cele mai bune firme vor fi incluse şi în Topul naţional, clasificarea făcându-se pe baza unor criterii unice, valabile pentru toate Camerele, organizatoarele competiţiilor locale.

Dineului de Gală oferit de către reprezentanţii CCIAT nu i-a lipsit nici cina festivă ce a durat până după miezul nopţii, precum şi intermezzo-urile muzicale, dar şi un  concert extraordinar cu BRIO SONORES.

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share