" /> Faci shopping la Ploiesti Shopping City si pleci in Barcelona cu prietenii | Oficial Media
Published On: lun, Apr 3rd, 2017

Faci shopping la Ploiesti Shopping City si pleci in Barcelona cu prietenii

Ploiesti Shopping City lanseaza, in complicitate cu cel mai generos Iepuras de Pasti, competitia care imbina perfect shopping-ul si calatoritul! In perioada 27 martie – 15 aprilie, toti clientii centrului comercial se pot inscrie in tombola speciala cu ocazia sarbatorilor pascale, care va premia un castigator si gasca sa de prieteni cu un sejur in Barcelona. 

Shopping-ul se face impreuna cu prietenii la Ploiesti Shopping City. Si, pentru ca cea mai mare distractie este tot alaturi de ei, cel mai important centru comercial din regiune organizeaza campania „De Pasti, fii tu iepurasul prietenilor tai, daruieste-le minunatii”. Toti clientii Ploiesti Shopping City, cu varsta peste 18 ani, care fac cumparaturi in valoare de minimum 150 de lei (se poate cumula valoarea de pe maximum 2 bonuri fiscale) au sansa sa petreaca alaturi de alti trei prieteni un sejur magic in Barcelona, Spania. Pentru a se inscrie in cursa pentru marele premiu, participantii o pot face cu ajutorul echipei de promoteri disponibila in mall sau depunand talonul in urna plasata la biroul de informatii. Castigatorul norocos va fi extras pe 19 aprilie, prin tragere la sorti.

Premiul consta intr-un sejur pentru patru persoane. Transportul cu avionul dus-intors si cazarea cu mic dejun la un hotel de 4* sunt incluse, asa ca fericitului castigator nu ii ramane decat sa isi pregateasca ruta pentru cea mai frumoasa aventura alaturi de prieteni.

Pentru mai multe detalii despre campanie accesati: https://ploiestishoppingcity.ro/evenimente/fii-tu-iepurasul-prietenilor-tai-castiga-o-excursie-la-barcelona-pentru-tine-si-prietenii-tai/

 

Mai multe detalii despre evenimente sunt disponibile pe www.ploiestishoppingcity.ro sau pe Facebook, www.facebook.com/PloiestiShoppingCity.

 

Despre Ploiesti Shopping City

Ploiesti Shopping City, primul si cel mai mare centru comercial din judetul Prahova, are o suprafata inchiriabila de 55.000 m2 si pune la dispozitia clientilor sai aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul gazduieste unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 sali de proiectie dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar si peste 100 de magazine, mix-ul de chiriasi incluzand branduri internationale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Orsay, Otter, LC Waikiki, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher si multe altele. Ploiesti Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania impreuna cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

Pentru mai multe informatii, va rugam contactati:

Simona Isac, Senior Public Advisor, The Public Advisors: simona.isac@publicadvisors.ro/ 0753 300 701

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

Deputat Oana Vladuca

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos