Published On: mie, sept. 5th, 2018

FESTIVALUL INTERNAȚIONAL CRINUL DE PIATRĂ LA PETROȘANI

 Festivalul internațional CRINUL DE PIATRĂ  din PARÂNG va fi găzduit de Teatrul I.D Sîrbu din municipiul Petroșani va găzdui în perioada 6-8 septembrie a.c.  Asociația LIRICA din Petroșani   este principalul organizator.

” Vom avea  peste 200 de numere în program. Vin invitați din Dubai, din comunitatea germană, avem parteneriat cu Morel Sylam, din Republica Moldova. Printre concurenți se regăsesc cei de la Liceul de Artă din Tg. Jiu, de la Craiova, București, Călărași, de la București, din județele Moldovei, de la Botoșani, Uricani, Novaci. Juriul este format din lect. Univ. Tiberiu Coconeț jr- președinte, prof. Lili Lascău- artist popular, prof. Constantin Fotău, prof. Iuliana Petra, actorul Mihai Sima din partea teatrului petroșenean.

Avem ca sponsori și parteneri Sindicatul Muntele, Onix Petroșani, Primaria comunei Baru, Primaria municipiului Petroșani, Palatul Copiilor din Sibiu, Clubul Copiilor din Petrila, Teatrul I.D. Sîrbu, Universitatea din Petroșani. Președintele festivalului este profesorul Tiberiu Coconeț” a declarat directorul festivalului, Jana Coconeț.

 

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It