Published On: mar, oct. 16th, 2018

Festivalul Internaţional de Dans Timişoara – Campionatul Mondial de dans sportiv U21 Standard,Timişoara, România

Prin crearea Festivalului Internațional de Dans Timișoara, echipa Magnum a pus Timișoara pe harta culturală internațională a dansului mondial, evenimentul fiind direcționat către un pavilion foarte mare în afara țării.

Acum, la a 6-a ediție, TIDF, 17-21 octombrie 2018, este cel mai mare festival de dans din România prin numărul de dansuri abordate, atractivitatea, multitudinea și diversitatea activităților organizate în cadrul acestuia, prin numărul mare și multiculturalismul beneficiarilor așteptați în cadrul acestuia și prin dimensiunea sa globală.

Toate evenimentele festivalului sunt disponibile in detaliu la: www.dancefesttm.com

In 20-21 Octombrie 2018, Magnum Team impreuna cu Federatia Romana de Dans Sportiv si FederatiaMondiala de dans sportiv organizeaza la Timisoara unul dintre cele mai importante evenimente ale anului competitional 2018, Campionatul Mondial de dans sportiv U21 Standard 2018.

Aceasta competitie este una de tip open – deschisa, federatiile de dans sportiv ale fiecarei tari avand posibilitatea de a desemna un numar nelimitat de perechi care sa participe la acest eveniment, cu conditia ca sportivii care formeaza perechea sa aiba sub 21 de ani. In consecinta, se asteapta la Timisoara, un numar foarte mare de participanti, in jurul a 100 de perechi, doar la aceasta categorie.

In urma etapelor de calificare ce se vor desfasura in prima parte a zilei, vor ramane in fazele semifinalei primele 12 perechi, iar in finala se vor intrece cele mai bune 6 perechi din concurs. Intr-un sistem de jurizare cu note acordate dupa fiecare dans in parte, se va desemna perechea campioana mondiala cu varsta sub 21 de ani, la dansurile standard pentru anul 2018.

Perechile care au confirmat deja prezenta vor veni de pe trei continente. Acestea vor fi arbitrate de oficiali din: Statele Unite, Polonia, Belgia, Italia, Croatia, China, Africa de Sud, Germania, Grecia, Rusia si Suedia.

In paralel cu aceasta competitie, se va desfasura concursul nostru de traditie, ajuns la cea de-a 7-a editie, Timisoara Open Championship, la sectiunile Standard si Latino, care va aduce la start alte zeci de perechi din intreaga lume.

 PROGRAMUL

Deschiderea festivalului: 17.10.2018, miercuri, ora 18:00, in fata OPEREI NATIONALE

 

  1. CAMPIONATUL MONDIAL DE DANS SPORTIV U21 si CONCURSUL INTERNATIONAL DE DANS TIMISOARA OPEN CHAMPIONSHIP –

20-21 Octombrie, Sala Constantin Jude, Galele finale incepand cu ora 18.00

  1. BALUL de TANGO –

20 octombrie, ora 22:00, Sala Expovest, Hotel Senator – cu show-ul maestrilor si concert de tango argentinian

  1. Street Dance Battle –

19 octombrie, ora 19:00, Iulius Mall (Intersport).

  1. Spectacol Flamenco “Crescendo” –

joi 18 Octombrie, ora 20:00, Filarmonica Banatul

Descrierea sectiunilor in cadrul festivalului:

“CEL MAI MARE FESTIVAL DE DANS DIN ROMANIA ESTE IN OCTOMBRIE LA TIMISOARA!!!
TIMISOARA INTERNATIONAL DANCE FESTIVAL 2018 (TIDF)
https://www.facebook.com/timisoarainternationaldancefesti…/…

5 sectiuni de dans cu cei mai mari experti in domeniu si unii din cei mai buni dansatori din lume se regasesc in programul festivalului:

  1. CAMPIONATUL MONDIAL DE DANS SPORTIV U21 si TIMISOARA OPEN CHAMPIONSHIP20-21 Octombrie cu cele mai bune perechi de under 21 din lume si peste 600 de dansatori din Europe va avea loc la Sala Constantin Jude din Timisoara  – https://www.facebook.com/events/470924046686340/

TANGO STORY -18-21 octombrie cel mai mare festival de tango argentinian din Timisoara incluzand SHOWuri exceptionale cu 3 perechi de maestri de calibru mondial din Argentina si Turcia: Miguel Angel ZOTTO si Daian Guspero, Ivan Terrazassi Sara Grdan, Murat Murat Elmadağlı Tango si Ilgin Tetikcan; concert de tango cu cea mai buna orchestra de tango din Europa: Solo Tango la Hotel Boavista si Hotel Senator si 20 de seminarii de tango pentru toate nivelurile la Sala Vieneza! Petreceri de tango de zi la Anturaj Pub. 8 Tango DJ internationali

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It