lun. feb. 17th, 2020

Festivalul rachiului la Sânpetru Mare

Puteam, oare, să vă ascundem că la Sânpetru Mare, judetul Timis ,  dau deja în clocot cazanele de rachiu? V-aţi fi supărat pe noi… Aşa că vă anunţăm din timp- vedeţi cum vă faceţi agenda sâmbătă 10.08.2019 ! Pentru că de la ora 15:00 vă aşteptăm cu specialitati la grătar, fasole la ceaun, gulaş şi bineînţeles, pahare pline, la cea de-a noua ediţie a „Festivalului Rachiului ”!

Decernam cel mai bun rachiu de pruna la a IX-a editie “ Festivalului Rachiului “, toti doritorii sunt asteptati cu rachiu sa se prezinte la organizatori pana sambata 10.08 ora 15.

Evenimentul este organizat şi finanţat de Primăria comunei Sânpetru Mare, Uniunea Sârbilor din România, precum şi de câţiva „păcimaşi” sponsori.

Bineînţeles că paharele se golesc mai cu efect când ai parte şi de câta program, că doar aşa e la momentele ale faine! Pentru concursul „ Cel mai bun rachiu ”, înscrierea concurenţilor se va face la organizatori, în ziua festivalului,  până la ora 15:00. Singura condiţie- rachiul să fie din prune!

După ce mai prinde ceva znagă asistenţa, contăm pe o concurenţă de nedescris la  concursurile de jocuri săteşti precum „Tragerea de funie”, „Aruncarea bolovanului” sau „Alergatul  în sac”.

Cât despre programul artistic… o să fie „iuriş”! la 18:30 va fi parada portului popular si la ora 19 spectacol international de folclor cu ansamblurile :,Ansamblul Laza Nancici din Vrseti Serbia, Ansamblul Sloga din  Felnac Romania , , Ansamblul Izvor din Saraval , Orchestra de tmaburasi Batini Becari din Sannicolau Mare si Ansamblul  Plavi Delia Sânpetru Mare.

Punctul forte al spectacolului- un concert extraordinar al cantaretilor cunoscuti din Serbia : Gota Lazarevici si Liuba Lukuc   !

Doar un lucru vă mai spunem- nimeni nu scapă „nepremiat”! Mai ales concurenţii!!!

Vă aşteptăm cu drag şi pahare pline la Sânpetru Mare,

http://www.facebook.com/rakijada.senpetarska

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments