Published On: mie, oct. 24th, 2018

Festivalul SoNoRo la cea de-a XIII-a ediție – SIDE EFFECTS

Festivalul SoNoRo, aflat la cea de-a XIII-a ediție, propune pentru anul acesta o ediție cu Efecte Secundare! SoNoRo se va desfășura în perioada 2-20 noiembrie 2018, în București, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov și Sibiu.

Sub numele SIDE EFFECTS, festivalul va oferi publicului un amestec eclectic de manifestări artistice: concerte de muzică de cameră în cele mai frumoase săli de concert din țară – Palatul Cotroceni, Ateneul Român, Filarmonicile din Timișoara, Brașov și Sibiu –, dar și în spații neconvenționale – Galeria de artă Halucinarium și mansarda Carului cu Bere din București sau a Casei Boema din Cluj-Napoca, o proiecție de film în atriumul Institutului Francez și o seară sud-americană la Palatul Bragadiru.

Programul SoNoRo Timișoara începe pe 13 noiembrie, la ora 19:00, la Muzeul Național de Artă Timișoara, cu spectacolul On Wings of Song și șapte muzicieni pregătiți să ofere publicului un recital care îi cuprinde pe Richard Strauss, Wolfgang Amadeus Mozart și Anton Arensky. Pe 14 noiembrie, ora 11:00, la Cărturești Mercy, Salonul Muzical SoNoRo va cuprinde lucrări Johann Sebastian Bach, Ludwig van Beethoven, W.A. Mozart și Igor Stravinski.

Tot la Timișoara, încheierea Festivalul SoNoRo va aduce în premieră proiectul Rhapsodie Roumaine, lansat în luna ianuarie 2018 în Sala Musikverein din Viena, ce a avut de-a lungul anului un parcurs fulminant, incluzând reprezentații în cele mai importante săli de concerte din Europa.

În cadrul turneului a avut loc și lansarea în România a CD-ului „Rhapsodie Roumaine”, realizat pentru celebrarea Centenarului Marii Uniri. CD-ul cuprinde cele mai cunoscute compoziții create

de George Enescu și Béla Bartók, inspirate din folclorul românesc. Mai multe detalii aici. Spectacolul va avea loc la Filarmonica Banatul, pe 14 noiembrie, de la ora 19:00.

Intrarea este liberă la toate reprezentațiile din Timișoara.

Proiect realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara şi al Consiliului Local Timişoara.

Mai multe detalii pe www.sonoro.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It