15/05/2021

Finala națională a competiției de idei ClimateLaunchPad

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în calitate de partener oficial în România al Programului CLIMATE KIC, organizează în data de 10 octombrie 2018, cu începere de la ora 1600, în Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT din P-ța Victoriei nr.3, o nouă ediție a

       Finala națională a competiției de idei ClimateLaunchPad

În cadrul finalei, 5 echipe își vor prezenta ideile inovatoare de business și vor concura pentru a obține un loc în cadrul finalei internaționale.

După selectarea celor mai bune idei, echipele au participat la un bootcamp intensiv susținut de lectori internaționali avizați ClimateLaunchpad, care s-a desfășurat la Timișoara, la sediul CCIA Timiș, în perioada 2-3 iulie 2019.

Finala europeană și cea globală va avea loc la Amsterdam (Olanda), iar cele mai bune idei naționale vor avea posibilitatea să-și prezinte conceptul la nivel internațional și să intre în competiție pentru câștigarea unei prime investiții în business-ul lor: 10.000 euro locul I, 5.000 euro locul II  și 2.500 euro locul III.

Misiunea competiției este aceea de a atrage potențialul de tehnologii inovative din Europa și de a crea oportunități pentru inovatori în vederea atenuării efectelor schimbărilor climatice. Scopul este accelerarea inovațiilor care conduc la un viitor cu emisii scăzute de dioxid de carbon. În acest sens, au fost identificate cele mai bune idei sustenabile. Anul acesta au intrat în competiție peste 50 de țări, de pe 4 continente.

Informații suplimentare la tel. 0372-185286, e-mail: cbadulescu@cciat.ro, Cristina Bădulescu – coordonator CLIMATE KIC / CCIAT.

www.climatelaunchpad.org

www.climate-kic.org  

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share