31/03/2020

Frumos e în septembrie la Veneția, o comedie sentimentală

Vă așteptăm, sâmbătă 18 ianuarie 2o2o, de la orele 19:00 în Sala Studio a Teatrului Tony Bulandra, la comedia sentimentală – Frumos e în septembrie la Veneția! 

de: Teodor Mazilu
– spectacol-coupé –

un spectacol de: Mc Ranin și Cătălina Baciu

în distribuție: Camelia Varga | Mircea Silaghi | Radu Campean

Frumos e în septembrie la Veneția este una dintre piesele-scurte scrise de Teodor Mazilu, o piesă în care personajele întâlnesc realitatea dorită, dar nu știu să o recunoască 2015 새해 연하장 다운로드. Visarea e mai confortabilă, conștientă de lipsa-i de responsabilitate și de implicare.

Același titlu îl poartă și spectacolul Teatrului Tony Bulandra Târgoviște, în regia și scenografia lui Mc Ranin, spectacol-coupé care conține și Împăiați-vă iubiții BubbleShooter. Tot piesă scurtă, aceasta surprinde o frântură din viața personală a unui regizor și a unei actrițe. Tipologii diferite, el – arogantul atotștiutor, ea – femeia conștientă de principalul ei atu, frumusețea, se întâlnesc pentru a-și exorciza cele mai mari frici: el – frica de moarte, ea – frica de a fi lipsită de talent Download graphpad prism.

Ambele piese care compun spectacolul-coupé sunt în două personaje. Interesant este că Ea nu se schimbă. Este jucată de aceeași actriță, Camelia Varga, ce își face remarcat personajul prin farmec, expresivitate și energie Download favicon. El se transformă. Îl întâlnim pe actorul Mircea Silaghi în Frumos e în septembrie la Veneția, actor ce conferă personajului poezie, un aer meditativ și cuceritor și o forță conținută care izvorăște din intensitatea privirii 컴퓨터 페메. În Împăiați-vă iubiții, rolul unui El rațional, pragmatic, autoritar este jucat de actorul Radu Câmpean.

Efectul întâlnirii dintre aceste personaje este unul comic, care nu dă însă la o parte întrebarea „de ce viața noastră este mereu în altă parte, alături de altcineva?” Romantism, umor, pasiune, candoare – toate acestea, și chiar mai multe de atât, se regăsesc în ianuarie pe scena teatrului din Târgoviște Download The Korean Magician.

Poți comanda bilete online aici:

☛ Bilete online: https://www.eventim.ro/ro/bilete/frumos-e-in-septembrie-la-venetia-targoviste-teatrul-municipal-tony-bulandra-1173963/performance.html
______________________________________________________

Sau aici:

☎️ Telefonul agenției de bilete a teatrului: 0245.210.046;
✆ WhatsApp: 0799.759.012;
💻 E-mail: rezervari@tonybulandra.ro
🎭 Agenția de bilete a teatrului: Bulevardul Regele Carol I nr Download the waiver memorandum. 43

🔓 Program de lucru: L – D: 09.oo -19.oo

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments