Published On: mie, mart. 13th, 2019

Furtunile solare și influența asupra oamenilor – descărcări intense de energie la nivel planetar

O furtună solară se descarca pe Pamant, cauzata de o gaura coronală pe suprafata soarelui, care evacuează fluxuri de vânt solar de mare viteză (plasmă fierbinte). Aceste vânturi se deplasează pe o distanta de 93 milioane de mile de la soare catre Pământ la viteze care pot ajunge până la 2.000.000 de mile pe oră și plasma se așteaptă să ajungă pe planeta noastră incepand de joi, vineri, această săptămână.

 

Acest vânt interacționează cu magnetosfera Pământului și devine vizibil sub formă de emisii de lumină colorate, cunoscute sub numele de lumini nordice sau aurore. Au fost observate în jurul polilor de la inceputul exploziilor solare și sunt așteaptate spre finalul aceastei săptămâni în jurul Polului Nord și Sud.

În ultimele zile, au apărut, de asemenea, descarcari solare de clasa B și C, care provoacă descarcari intense de energiei, iar mulți care sunt foarte sensibili la energie au simțit deja.

Descarcarile solare sunt emisii luminoase, strălucitoare cauzate de erupțiile gazoase din soare. Ele eliberează cantități mari de particule și gaze extrem de fierbinți, de energie ridicată, care se deplaseaza la mii de kilometri de suprafața soarelui. Cantitatea de energie necesară pentru o explozie de foc este echivalentă cu aproximativ 160.000.000.000 de megatone de TNT.

Furtunile solare perturbă temporar magnetosfera Pământului, deoarece vânturile și rachetele solare interacționează cu câmpurile electromagnetice ale Pământului. Oamenii sunt de asemenea inflentati pentru că fiecare dintre noi are un câmp electromagnetic personal care ne înconjoară – o aură. De asemenea, energia electromagnetică influentează planeta. Ea poate actiona, de asemenea, asupra noastra prin propriile câmpuri energetice.

Furtunile solare sunt cunoscute ca provocând schimbări de energie, deoarece propriul nostru câmp electromagnetic este influentat de energiile care intră.

Schimbările de energie se pot simți volatile, iar în această perioadă, mințile și corpurile noastre se pot simți uneori ca deconectate:“shut down.”. Acest lucru este pentru binele nostru, ca atunci când încetinim, suntem într-o poziție mult mai bună pentru a primi descărcări energetice care ajută la schimbarea vibrațiilor noastre. Acest lucru este similar cu “gripa de ascensiune” care apare atunci când cineva trece printr-o perioadă de trezire intensă și corpul său traverseaza trecerea dintr-un corp fizic într-un “corp de lumină”.

Cercetările au aratat că furtunile geomagnetice pot avea, de asemenea, un efect enorm asupra sănătății noastre emoționale, mentale, spirituale și fizice. Creșterea anxietății, depresiei, oboselii, nervozității și vârfurilor în tulburarea bipolară au fost constatate a coincide cu activitatea solară.

Furtunile solare sunt cunoscute ca având un impact uriaș asupra comunicațiilor radio, sistemelor de navigație / GPS, tehnologiei și organismelor vii. Energia solară s-a dovedit a schimba fluxul de sânge, a stimula adrenalina și a afecta tensiunea arterială și ne atinge tiparele de somn.

Furtunile solare sunt cunoscute pentru a desincroniza ritmul nostru circadian, care este ceasul biologic intern ce controlează timpul de somn și de trezire. Glandele noastre pineale sunt influentate de această activitate electromagnetică și produc o creștere a melatoninei – perturbând astfel somnul nostru și impactând intuiția noastră. S-ar putea să avem o intuiție sporită și conștientizari psihice.

Se considera că furtunile solare influențează în mod direct sistemul nostru nervos, determinându-ne să ne simțim extrem de nervoși, rezervati precum și plini de adrenalină în modulul “luptă sau fugi”. Când se produc aceste furtuni, ne putem simti fară control sau agitați fără să știm de ce. Putem observa, de asemenea, că simțurile noastre sunt într-o alertă ridicată și că totul se simte, aude mai tare, mai strălucitor, mai puternic și mai viu decât normal.

Simptomele comune ca fiind cauzate de furtunile solare

>> Dureri de cap, dureri generale și suferinte, în special în zona stomacului (plexul solar).

>> Imbujorati, amețiti sau cu stare de greață.

>> Dificultate în focalizare, confuzie, pierdere temporară de memorie, uitând lucruri, obiecte puse aiurea sau o “minte în ceata”.

>> foame sau sete intense.

>> Oboseală extremă, epuizare, lipsă de energie, insomnie, tulburări ale somnului, vise intense sau coșmaruri.

>> Aparenta out-the-blue, a iritabilității, a frustrării, a panicii, a tristeții, a nervozității, a furiei, a îngrijorării, a fricii, a durerii, a anxietății, a stresului și a copleșirii.

>> Conștientizare sporită, intuiție îmbunătățită, premoniții, intuiții care par să iasă din nicăieri.

>> Se pot manifesta simptome fiziologice, cum ar fi simptome asemanatoare gripei, țiuit în ureche sau dureri si suferinte.

>> Vizionarea și simțirea energiei, cum ar fi orbs, scântei sau flash-uri de lumină, observând că energia încălzește palmele mâinilor.

>> Aprecierea că toată viața este sacră.

>> Sincronizări remarcabile, adică apariția anumitor modele de numere.

>> Mai multă conștiență de câmpurile energetice ale altor oameni și extrem de sensibil la negativitate, dorința de asta departe de drama și conflict.

>> Nu mai simtim ca este necesar a forța nimic, permițând fluxurilor să curgă liber și lăsând ceea ce nu funcționează prin curgere să cadă, treacă (renuntand).

>> Dorind de a-și petrece timpul singur; în introspecţie.

Cum putem diminua simptomele neplăcute cauzate de furtunile solare

Furtunile geomagnetice sunt perioade intense de transformare care pot aduce trezirea și ne reconectează la cunoașterea și înțelepciunea universală internă și externă. Pentru a ne asigura că ne aliniem cu această energie mai înaltă, astfel încât vibrația noastră să fie ridicată,
printr-o energie mai mare, putem combate efectele activității solare, odihnindu-ne și luând din timpul programelor noastre aglomerate. Plus, făcand următoarele:

 

>> A bea multă apă filtrată (nu apa de la robinet).
>> A face băi cu apă sărată.
>> Meditează și rămâi conștient de gânduri și emotiile repetitive.
>> Evitați cofeina și alcoolul.
>> Petreceți timp în natură.
>> Consumați alimente bogate în vibrații, cum ar fi fructele și legumele.
>> Amintiți-vă că totul din univers este alcătuit din energie și că gândul și intenția conștientă pot schimba instantaneu modul în care gândim și simțim.
>> Respirați adânc, iertați, eliberați și predați-vă fluxului.
>> Practicați bunăvointa, compasiunea, acceptarea și empatia.
>> Pe cat posibil, stati deconectați temporar de la tehnologie și orice simtiti toxic sau ca tine in loc, trage.

– Alex Myles

* Dacă aveți oricare dintre simptomele enumerate aici și aveți îngrijorări medicale, vă rugăm să căutați și sfatul unui medic. Simptomele de mai sus sunt observate frecvent în timpul furtunilor geomagnetice, cu toate acestea, pot exista și alte cauze legate de medici.

sursa: Ascociația Copiii Stelari

Dumitru Constantin Dulcan: „Omenirea se îndreaptă spre o nouă conştiinţă”

Dumitru Constantin Dulcan este neurolog, psihiatru, doctor în ştiinţe medicale, profesor universitar  şi autorul a numeroase cărţi. Cea mai cunoscută este „Inteligenţa materiei”, apărută în 1981, More…

Cristi Iordache - Oficial Media - Life style

Starea de mulțumire și regăsirea Sinelui – Starea de conștiință se consolidează, forța egoului se pierde

Între a-ți dori ceea ce nu ai și între a vrea ceea ce îți lipsește există o mare diferentă de fond. Niciodată nu putem avea totul, dar în același timp nu ne lipsește nimic din ceea ce ne este necesar. Starea More…

PIRAMIDA CONSTIINTEI UMANE sau Drumul spre ILUMINARE- Dr. David R. Hawkins

PIRAMIDA CONSTIINTEI UMANE. Dr. David R. Hawkins a elaborat o harta a nivelurilor de constiinta umana, denumita si “Scala Constiintei” sau “Piramida Constiintei”, folosind kinesiologie aplicata More…

Omraam Aivanhov: Fiecare gând al nostru este o entitate vie

“Ați meditat mult timp și profund, ați trimis cu ajutorul gândului lumină și iubire întregii lumi; apoi, simțind nevoia de mișcare, ieșiți puțin pe stradă…Când reveniți după o vreme acasă, nu More…

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It