Published On: mar, iun. 26th, 2018

Gala Performanței în Educația Târgovișteană, ediția a II-a, 2018

Gala Performanței în Educația Târgovișteană

Teatrul Tony Bulandra a găzduit ieri seară a doua ediție a evenimentului ”Gala Performanței în Educația Târgovișteană”. Primăria Târgoviște și Consiliul Local Municipal sunt organizatori și susținători ai manifestului pentru premierea excelenței. Primarul orașului, Daniel Cristian Stan, alături de viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu au prezentat și inmânat premiile către cei mai buni copii ai municipiului.

Administrația locală a premiat peste 200 de elevi și profesori îndrumători, în urma obținerii locurilor 1, 2, 3, precum și a mențiunilor, la olimpiadele și concursurile școlare naționale. Intr-o societate în care negativul este din ce în ce mai mult evidențiat, în aceasta seara am arătat tot ce are mai bun orașul nostru, adevarate exemple de urmat, copii și profesori, care prin muncă și dăruire, au devenit cei mai buni dintre cei buni.” a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

În ultima ședință de Consiliu Local Municipal, în data de 20 iunie 2018 a fost aprobat proiectul de hotărâre privind premierea absolvenților care obțin media 10 la examenul de evaluare națională și bacalaureat, precum și a elevilor olimpici  participanți la olimpiade și concursuri școlare/competiții sportive, faza națională și a profesorilor îndrumatori din Municipiul Târgoviște.

În acest sens, începând cu anul școlar 2017-2018, valoarea premiilor care se atribuie elevilor mai sus menționați se încadrează în următoarele sume:

–                absolvenți bacalaureat cu media  10   = 2000 lei net/elev

–                absolvenți evaluare națională cu media 10 = 2000 lei net/elev

În cazul premiilor individuale:

–         premiul I   = 3.000 lei/elev,   1.500 lei net /profesor

–         premiul II = 2.000 lei/elev,   1.000 lei net /profesor

–         premiul III          = 1.000 lei/elev,      500 lei net /profesor

–         mențiune    =     500 lei/elev,      250 lei net /profesor

În cazul premiilor pe echipe:

–         premiul I   = 5.000 lei/echipă,  1.500 lei net /profesor

–         premiul II = 3.000 lei/echipă,  1.000 lei net /profesor

–         premiul III          = 2.000 lei/ echipă,    500 lei net /profesor

–         mențiune    = 1.000 lei/echipă,     250 lei net /profesor

 Profesorii îndrumatori care au pregătit mai mulți elevi care au obținut premii la olimpiade și concursuri școlare/competiții sportive, primesc un singur premiu cu valoarea cea mai mare aferentă premiilor stabilite pentru profesori în raport cu rezultatul individual obținut de elevii săi.

Felicitări organizatorilor, copiiilor, profesorilor și părinților pentru că au ales să muncească, să-și folosească timpul într-un mod constructiv și să aducă plus valoare comunității din care fac parte.

”Cei care educă copiii sunt demni de mai multă onoare decât cei care le dau viață; de aceea pe lângă viață, dăruiți copiilor și arta de a trăi bine, educându-i.„ Aristotel

Educația este ceea ce supraviețuiește după ce tot ce a fost învățat a fost uitat.” Burrhus Frederic Skinner

„Educație, cand dai viață cuiva, lasă-i și modul de întrebuințare.” Valeriu Butulescu

”O bună educație cere ca educatorul să inspire elevului stima și respect, și nu se poate ajunge la aceasta prin nimicirea individualității elevilor și prin asuprirea stimei de sine.” Samuel Smiles

Mai multe imagini în GALERIA FOTO

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos