Published On: joi, mai 19th, 2016

GRĂDINIŢA cu program prelungit “ALEXANDRINA SIMIONESCU GHICA” se mută în casa nouă

grad

Astăzi a avut loc o vizită în teren la Grădinița cu program prelungit ”Alexandrina Simionescu Ghica” (numarul 9) din Târgoviște, acolo unde Primăria orașului a reînceput lucrările întrerupte din 2009. Cristian Stan, primarul interimar ne-a mărturisit că acesta este un proiect la care ține foarte mult și că a fost printre primele obiective de investiții pe care a încercat să le rezolve atunci când a preluat atribuțiile de primar interimar.

Prin urmare cei peste 170 de copii și cadre didactice de la Gradinița 9, vor beneficia din toamnă de o clădire generoasă ca spațiu, peste 600 mp, unde își vor putea desfășura activitățile educaționale în cele mai bune și decente condiții.grad8

 ”Investiția va fi una foarte utilă atât pentru grădiniță cât și pentru locuitorii Municipiului Târgoviște. Grădinița numarul 9 oferă servicii educaționale foarte bune, este căutată, dar avea mare nevoie de spațiu, este cea mai aglomerată gradiniță din Târgoviște. Când am venit prima dată aici, am observat că era deja o clădire începută în curtea grădiniței care a fost începută pe fonduri de la Ministerul Educației Naționale, dar lucrările au fost întrerupte în 2009 și de atunci nu a mai existat niciun fel de preocupare pentru a se putea obține o finanțare la această investiție. Fiind deja o lucrare începută singura posibilitate a fost să accesăm fonduri de la Ministerul Dezvoltarii, nu puteam accesa pe fonduri europene. Am obținut deja finanțarea iar lucrările vor fi în valoare de 7 miliarde de lei vechi.” ( Cristian Stan)

grad7

Pe viitor, municipalitatea își dorește să realizeze și un corp de legătură între vechea grădiniță și cea nouă, iar dacă nu vor reuși să acceseze fonduri externe, investiția se va realiza din bugetul propriu al primariei. Clădirea cea nouă va avea patru săli de clasă, fiecare dotată cu vestiar, grupuri sanitare, iar spațiul se va putea mări existând posibilitatea construirii unei mansarde.

Următoarea investiție pe zona de infrastructură educațională, va fi la Grădinița numărul 16 din Târgoviște, acolo unde, am fost informați că se va obține în curând finanțarea pentru demararea lucrărilor de reabilitare.
grad6 grad5 grad4 grad3 grad2 grad1

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Perfect Body – Suplimente nutritive Targoviste

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It