Published On: sâm, ian. 27th, 2018

Halep – Wozniacki, finală pentru open și numărul 1 WTA. Urmăriți imagini incredibile de tenis-spectacol!

Halep – Wozniacki, finală pentru open și numărul 1 WTA. Mai sunt câteva ore până la finala Australian Open de astăzi, de la ora 10:30, dintre Simona Halep și Caroline Wozniacki, iar jucătoarea noastră e foarte relaxată înaintea jocului pentru open și numărul 1 WTA.

Halep - Wozniacki

Numărul 1 mondial a oferit un interviu pentru treizecizero.ro în care a dezvăluit că s-a uitat la reluarea meciului din semifinale cu Angelique Kerber, răsfățându-se cu ciocolată. Simona Halep învins-o pe Angelique Kerber, locul 9 WTA, scor 6-3, 4-6, 9-7, într-un meci incredibil, cu multe răsturnări de situație și în care Simona a avut nevoie de 4 mingi de meci pentru a se califica în prima finală din carieră la Australian Open. Detalii aici!

Vă invităm să urmăriți secvențe de tenis-spectacol!

Simona Halep joc incredibil!!! Imagini de tenis -spectacol cu Simo ajungând în prima ei finală A.O.

Victorie Simona Halep împotriva nemțoaicei Angelique Kerber, după cel mai frumos meci al turneului Australian Open

Posted by Oficial Media on 25 Ianuarie 2018

“Am dormit chiar și acum, înainte să vin aici (n.r. la interviu). Sunt ok și fizic, mental sunt foarte bine. Un pic de probleme la tălpi, dar e normal, după câte ore am petrecut pe teren. 14 ore din câte am înțeles. Cam mult! Piciorul drept e un pic rău, talpa dreaptă mai exact, pentru că am compensat. Dar mă mai ține un meci. După aceea voi vedea, o să fac niște tratamente, că am nevoie. Aseară am mâncat niște ciocolată, pentru că simțeam nevoia. Am prins doar două game-uri. Am jucat bine! Am văzut și mingile pe care le-am făcut cu dreapta, direct câștigătoare. Și mi-au plăcut!”, a declarat Simona Halep pentru sursa citată.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex